Ugen der gik 49 2023: Sne og slud og oprydning

Ugen der gik 48 2023 fra 4. til 10. december. Koldt, hvidt og vådt. Klimakonferencen COP28 er i fuld gang i Dubai, det starter godt, men flader ud. De olieproducerende lande har begrænset lyst til at udfase fossile brændstoffer. Krigen i Gaza er brutal og afskyelig at være vidne til.

Ugen der gik 49 2023

Ugen der gik 49 2023 sne Kalø Marina Aagaard blogSne i varierende mængder i løbet af ugen. Masser af sne hele onsdagen, der benævnes 'årets værste dag trafikmæssigt': Masser af uheld på vejen, lastbiler og personbiler spærrer vejen eller ryger i grøften. Ugen igennem åndedrætstræning, nu hver dag ca. 20 minutter.

Mandag

Personlig træning tidlig morgen i Aarhus. Jeg har stadig travlt med opfølgning efter UNITY Towerrun 2023 arrangementet. Vi træner styrketræning i TRIF. Jeg 4 x 6 frivend, modificeret, 3 x 12 renegade row og 3 x 10 prone leg curl. Gåtur med Rex. Small group personal training i kælderen.

Tirsdag

Gåtur med Rex i fantastisk vejr. Køber ind sammen med Henrik til hans 'mandeaften'. Diverse skrivning. Selvtræning i kælderen. Henrik cykler og tager 3 x 10 superlette øvelser. Jeg tager 3 x 10 box jump, 3 x 10 box hink og 3 x 10 step up, plus 4x12+4x6 armstrækninger. Telefon coaching.

Onsdag

Snevejr siden kl. 4: Der advares om meget glat føre. Jeg kører af sted med 40-80 km/timen. Turen til Aarhus tager ca. 1 time. Jeg ankommer få minutter i hel og dumper lige ind til Holdtræning, og haster ind uden headset: Dance til tidens hits. Kort tid efter start; der kommer underlige lyde og en stønnende stemme ud af højtaleren? Jeg ændrer musik, går off-line; men det hjælper ikke. Jeg slukker telefonen helt - og tænder igen, men det hjælper ikke; flere støn og underlige ord - én deltager tramper ud. Jeg dæmper volumen helt - alligevel lyder kommer der underlige lyde ud af højtaleren. Da begynder jeg at mistænke, at det måske er brudstykker af lyde fra spinningsalen - jeg siger "hold i gang" og løber ud for at informere centerchefen. Lydene bliver dog ved i en halv time (og slutter da spinningholdet slutter). Rart at vide hvorfor, men træls at timens flow blev splittet ad. Selvtræner lidt: 12 prowler ture med 25 kg (fordi den skive er på). 3 x 10 benpres med 120 kg (fordi de skiver er på). 4 x 8 pull-ups assisteret (med besvær d.d.). Forbi mor og far, snak, ingen træning. Firmatræning. Lille hold. Flowmotion-agtigt med mobilitet og stabilitet, kropsvægt på måtter. Hjem - igen i snevejr. Går en længere tur med Rex. Hjælper Henrik 2½ i køkken og med borddækning: Hele syv gæster møder op på trods af snevejret og vanskeligt farbare veje: De spiser medisterpøse, frikadeller, svinemørbrad, kartoffelmos og hvidkålsstuvning. Og is til dessert ... Jeg fortrækker til kontoret - det er en 'mandeaften'.

Torsdag

Tøvejr igen ... tung sne. Efter Henriks fest: Oprydning det meste af dagen. Sidst på dagen selvtræning i kælderen: 30 min. sjipning og 8 x TGU, højre, venstre. Dernæst FlowMotion kropsvægt styrketræning og mobility.

Fredag

Personlig træning outdoor i Aarhus. Lige omkring frysepunktet, men vinden gør det iskoldt. Hjem og varme mig - det bliver uden trappetræning d.d. Vejret er trist. Afbud fra ryg-video interviewer - pga. corona ... Skriver og rydder op: I dag i vinrummet. Skønt at få gulvet ryddet for trækasser og flasker med slatter i! Går tur med Rex i tøsne. Tungt.

Lørdag

Oprydning og tøjvask. Af sted til Højbjerg, men pludselig brummer bilen ... Har jeg startet den for hurtigt ... dieselbiler bryder sig åbenbart ikke om koldstart? Må holde stille et par gange, og begynder til sidst at trille mod p-plads for at ringe til Falck. Efter en lille pause tænder jeg bilen en gang til ... og så kører den problemløst. Strålende, bortset fra at jeg missede ugens lange løbetur med søster. Heldigvis får vi i det mindste spillet Trivial Pursuit, selvom mor har det tiltagende dårligt. Hjem igen: På vejen henter jeg take-away hos Lisager. Så er der jeg-gider-ikke-at-lave-mad-i-aften lækker lørdagsdinner til os alligevel. Jeg spiser marineret laks, skærising med kartoffelret (Henrik foie gras og rib eye) og salat - og til dessert frugtsalat.

Søndag

Sent op ... Formiddagsløbetur, 5 km i mudder og vand i Rosenholm Skov, mens Henrik går med Rex. Jeg løber fra vejen ved "Curly Horse Farm". De er tydeligvis i julehumør. Forbi lossepladsen - nå, nej, genbrugsstation (foto af dæksel på pladsen) - hvor bilens indhold af haveaffald, vinkasser, elektronikaffald, dimser og dippedutter fordeles rundt om i pladsens mange containere; en langstrakt affære under hvilken Henrik har gemt sig i en Netto butik i nærheden, mens jeg klarer det grove. No matter, det er jeg vant til. Til sidst bemærker pladsmanden: Din bil har et stort baggagerum! Hjem igen. Oprydning i papirer og skrivning. Sidst på dagen ser jeg tilfældigt en ekstern facebook note om, at der netop i dag er gløggfest og pakkeleg hos en ven. For sent ... Ugen der gik 49 2023 Marina Aagaard blogSå gik den uge.