Ugen der gik 44 2023: Foredrag, forberedelser og Halloween

Ugen der gik uge 44 2023 er Halloween ugen. Tirsdag den 31. oktober går det løs med trick or treat. Bortset fra at vi er ude af huset, så vi ser ingen udklædte børn i kvarteret i år. Nyhederne viser ugen igennem den eskalerende krig i Gaza; helt horrible scener med bombede hospitaler, ambulancer og boligblokke.

Ugen der gik 44 2023

Gåture med Rex hele ugen. Og åndedrætstræning 15-20 hver dag med 3-5 programmer. Ellers kun moderat træning pga. tidspres. Ugen der gik 44 2023 Efterår Skov 2023 Marina Aagaard blogDet regner og det regner ugen igennem. Flere steder ligger der en halv meter vand på vejen, fordi kloakkerne er løbet over.

Mandag

Tidligt op og finpudse foredrag. Løbetur i Hestehave Skov. Til TRIF og træne bænkpres, skrå brystpres med håndvægte og renegade row. Så når jeg ikke mere. Sidst på dagen. Kører til Vejle til foredrag i Bygningen. Parkerer overfor i et p-hus fra Helvede, med smalle ramper/op- og nedkørsler, så der er billak på alle kanter og nedfarter! Men det går. Da jeg ankommer til adressen 14B, bliver jeg overrasket, særligt da jeg rykker i dørhåndtaget til en låst dør. Det viser sig dog, at jeg skal finde ind igennem en indgang lidt længere henne ad gaden og inde i en stor atriumgård finder jeg den rigtige indgang. Ind ad døren og op ad trappen i den over 100 år gamle foredragsbygning. En mindre, men meget interesseret gruppe, der stiller gode spørgsmål og kommenterer. Rigtig god energi. Hjem igen i nattens mulm og mørke.

Tirsdag

Tidligt op. Personlig træning i Aarhus i støvregnvejr. Vådt. Skriver nyhedsbrev med mere. Forbi UNITY med Henrik, møder Julia, men ingen fitness entusiaster d.d. Vi kører forbi Lisager, Risskov; får et glas hvidvin og lækre oliven, mens vi venter på take-away mad. Hjemme igen spiser vi et lækkert måltid: Henrik rib-eye. Jeg spiser to fiske-forretter der smager himmelsk: Tun ceviche ned sorte bønner, kokos og svampe. Koldrøget laks med oliventapenade og æblesalsa. Til dessert spiser Henrik chokoladekage, mens jeg spiser cheesecake. Ahhh.

Onsdag

Tidligt op. Til FitnessX. En smule selvtræning: Hængende benløft. Prowler. Det er det. Holdtræning, Dance og Funktionel med entusiastiske deltagere - og nye rekorder. Så tidligt til firmatræning: I dag en Kantine Workout, med stol og bord; gode anmeldelser: Det var hårdt. Til mor og far. Kun snak, ingen træning. Mor har det skidt.

Torsdag

Finpudser og udsender nyhedsbrev. Det blev lidt mere omfattende end først tænkt: Om pauser og longevity. Løbetur i Hestehave Skov. Heldigvis midt i en lille pause i en uge fuld af regn. Forbereder foredrag og sidst på dagen specialhold i kælderen - og nu regner det igen: Step og styrke, med høj puls.

Fredag

Tidligt op. Personlig træning i Aarhus. Outdoor fitness. Det er køligt. I dag starter Bogforum og jeg overvejer en tur, men når det ikke. Har travlt med opfølgning på diverse aktiviteter. Også tilmeldinger til trappeløb. Gåtur omkring golfbanen med Rex. Gråt og vådt. Sidst på dagen kører vi til Aarhus med en ven. Vi fejrer hans fødselsdag hos hans mor og den nærmeste familie. Hyggeligt. Menuen står på thaikylling med spicy coleslaw, kartofler og brød. Til dessert "æblekage" med banan og masser af flødeskum. Dertil te.

Lørdag

Gåtur ved Vosnæs. Det er weekend, men der er en del, der skal laves. Materialer, der skal sendes, og mails, der skal læses. Først over middag bliver der tid til lidt træning, trappetræning 4 x 500x2, og gåtur med Rex. Dernæst til IKEA. Det er mange år siden jeg har været der (der er sket en del på lampeområdet). Vi skal have fundet flere affaldsspande til den efterhånden meget omfattende affaldssortering. Heldigvis lykkes det ret hurtigt, og et par impulskøb oveni: Nye opvaskebørster til 3 DKK stykket, og grillhandsker til 29 DKK stykket. Et røverkøb. Turen var langt fra forgæves. En travl dag og pludselig er det sent, så det bliver til pizza og pasta fra Marco Polo.

Søndag

Tidligt op til intensiveret kursusforberedelse. Let oprydning og diverse; bestille færgebilletter med mere. Til Ørnereden, løbe 7 km med søster - i masser af mudder. Hjem til mor og far. Vi spiller Trivial Pursuit. Forbi Letz Sushi og hente en stor pose sushi, som Henrik har bestilt. Hjem, træne turkish get-up i kælderen, mens Henrik går med Rex. Kun helt kortvarig træning i dag. Spise og så tidligt i seng.   Så gik den uge.