Ugen der gik 43 2023: Foredrag og forberedelser

Ugen der gik 43 2023 fra d. 23. til 29. oktober. Efteråret tager til med mere gråvejr, storm og regn. I Israel og Gaza henholdsvis terroriseres og bombes civilbefolkningen, hele ugen forfærdelige billeder af ruiner og fortvivlede israelere og palæstinensere.

Ugen der gik 43 2023

En uge, hvor blogging bliver vanskelig. Bloggers Delight foto upload funktionen virker ikke længere, så en mager post i denne omgang. Moderat styrke- og kredsløbstræning i ugens løb. Åndedrætstræning alle dage. Hele ugen kølige, våde gåture med Rex.

Mandag

Tidligt op. Personlig træning ude i støvregn. Ellers godt. Træner på trapper 4 x 500x2. Forbi mor og holde hende med selskab, mens far er til øjenbehandling. Hjem. Forbereder foredrag og trappeløb event. Træner hop og armstrækninger i kælderen.

Tirsdag

Intensiveret forberedelse. Løber 5,5 km i Hestehave Skov. Så bentræning i TRIF. Sidst på dagen af sted til Aarhus Universitet, Folkeuniversitetet. Foredrag i en af de store foredragssale. Vikar på åndehuller i hverdagen: Motion og trivsel. Informationer og øvelser bliver godt modtaget. Hjerm ved 21:30-tiden.

Onsdag

Til Viby. I VibyCentret er der pyntet op til den kommende Halloween. FitnessX: Selvtræning: Prowler. Squat jump. Benpres. Det er det. Så to gange holdtræning: Dance med entusiastiske deltagere - "jeg blev ført tilbage til Rio" - og Funktionel træning. Til mor og far, kun snak - ingen træning ... mor har iltmasken på. Til firmatræning med tube-træning til synth musik. Forbi UNITY og tale med community manager. Hjem og klæde om og til Risskov til en ven til spisning: Pasta med kødsovs og salat. Ja tak. Så til Aarhus; Musikhuset. Jeg indkasserer min fødselsdagsgave: VIP pladser og VIP vin i pausen: Koncert med Sebastian Band. Salen er helt fyldt og tilhørerne svajer i stolene, klapper, synger og hujer. Musikere og kor er alle tiders, og selvom Sebastians stemme er rusten, er det ren nostalgi og musikken vækker mange minder; utroligt så mange (film) hits, han har komponeret. Når lyset bryder frem, er min favorit. https://youtu.be/ux06-lE-OFk?si=YeD1WIb4ISZsVsC1

Torsdag

Tidligt op og personlig træning ude, igen fugtigt vejr. Laver facebook opslag om trappe event. Der er hurtigt tilmeldinger. Jeg udarbejder special-foredrags-oplæg. Går tur med Rex langs landevejen. Sidst på eftermiddag til TRIF Fitness, hvor jeg træner på trappemaskine; kun 30 minutter. Og 4 x 8 frivend modificeret. I kælderen specialhold: Yoga-stræk og åndedrætsfokus.

Fredag

Lang samtale med nye fitness underviser, der ønsker sparring. Jeg skriver og udsender sær-nyhedsbrev med invitation til trappe event. Henrik og jeg går tur i Rosenholm Skov og spiser frokost hos Madkompagniet, Hornslet. Spiser Henriks lasagne fra fryseren.

Lørdag

Formiddagsgåtur med Rex i Hestehave Skov. Senere træner jeg trappetræning i TRIF. Ny 'PR': Kun 33 minutter men 4x30, 2x29, 2x28, 2x27 (rep og level). Modificeret frivend. Hjem. Vaske. Rydde op. Gode venner fra Tyskland på besøg: Vi spiser hummersuppe med krebs, svinemørbrad med bradepandekartofler og to slags bønner. Til dessert en lille lyserød lagkage (lidt for sød). Dertil hvidin og rødvin. Som vanligt en sjov aften med grumme fornærmelser.

Søndag

Jeg skriver og uploader et par trappevideoer. Så forbereder jeg foredrag (skal være vikar på på et Folkeuniversitet modul i serien Åndehuller i hverdagen) til næste uge. Tager til Aarhus, trappetræning, bare 3 x 500 x 2. Det er det. Ingen løb i dag. Det regner meget næsten hele dagen. Tager til mor og far og spiller Trivial Pursuit i et par timer afbrudt af hjemmeplejen, der sørger for ilt til mor. Hjem. Arbejder videre.   Så gik den uge.