Ugen der gik 14 2023: Høj sol, fest og Påske

Ugen der gik 14 2023 fra d. 3. til d. 9. april. Verden er i oprør og så er der Påske. Her er vi til fest og til lille fest.

Ugen der gik 14 2023

Det er som om krigen i Ukraine har pustet til ulmende konflikter over hele verden. I denne uge Israel og Nordirland med flere. Flere og flere steder er der optøjer, demonstrationer, overgreb, droneangreb og drab. Fuldstændigt kontroltab, tab af al forstand og fornuft; tab af liv, tab af natur og tab af kultur. I ugen op til Påske har tabloidaviserne alkohol på forsiden. Overskrifterne er ren click-bait, men det handler om at genstandsgrænserne er sat ned til maksimum 10 om ugen for både mænd og kvinder og maksimum fire ad gangen. Mindst en forsker er dog ikke tilfreds med Sundhedsstyrelsens formulering: Intet alkoholindtag er sundt for dig. Sådan cirka. Fint med påmindelsen, så vi ikke glemmer det ...

Rolig uge

Som vanligt gåture med ugens fødselar Rex på golfbanen og Mågeøen. Ugen starter med trist vejr, men i påsken kommer solen frem. Ingen outdoor trappetræning, skuffende, men moderat træning og åndedrætstræning; det er ikke imponerende, god power, men for lille volumen. Iqniter testen er på hold, fordi jeg glemte pulsmåling-armbåndet hos mine forældre. Det må fortsætte næste uge. Mandag foredragsforberedelse og FlowMotion holdtræning. Tirsdag Boldbog E-bog færdiggøres og sendes ud. Trappemaskinetræning og bryst- og rygtræning og i TRIF Fitness. Onsdag holdtræning timer i FitnessX Viby, mange trods påske, og med højt humør og faste pladser reserveret. Bagefter selvtræning med prowlertræning og bentræning og pull-up træning. Ingen 'hæng' træning i ringe, for de er ikke oppe og jeg kan ikke nå op til at montere dem. Arrrggghh. Ingen firmatræning i denne uge.

Påske

Skærtorsdag skulle jeg have trænet mor og far, men de melder afbud, så det bliver en rolig dag herhjemme, hvor jeg laver revisioner i Fitness og styrketræning bogen. Vi træner i TRIF Fitness, hvor jeg Concept2-roer - men kun kort i dag - og træner et kort kettlebell program med get-up, back-lunges og swings.
Langfredag tager vi til en ven i hans sommerhus på Mols. Her får vi frokost - med GT og hvidvin - og senere på dagen et festmåltid sammen med spændende mennesker.
Lørdag handler vi i Rønde. Der har været lukket Langfredag og der er lukket 1. og 2. Påskedag, så der skal købes frugt og grønt nu. Vi træner i TRIF Fitness, hvor jeg løber Tabata-løb på løbebåndet og træner bryst og ryg igen. Midt på dagen spiser vi 'påskefrokost' med hakkebøffer hos mor og far. Det er kun os fire, for resten af familien er på weekendophold og skitur. Efter maden spiller vi Trivial Pursuit et par timer.
Min mors påskepynt, hjemmelavede påskekyllinger med BodyTeria (familiens træningscenter i 90'erne) kasketter.
Piv-gris set hos Maxi Zoo, da vi op hjemvejen shoppede delikatesser til Rex: Er du træt af at vente, så tryk på Bente!
Søndag optager jeg nogle træningsvideoer og løber, mens Henrik og Rex går tur, ved Kalø Slotsruin. Det er Rex's 11-års fødselsdag i dag, så han får en længere gåtur, leverpostej og 'luksus-tandbørste-snack'.
Henrik og jeg spiser et ydmygt søndagsmål (for der er ny fest i morgen) med æggekage med masser af løg, tomat og mozzarella - med rugbrød til.
Så gik en ny uge. Ude i verden skidt, hjemme godt.