Motivation? Citat: Lave forventninger og lykke

Lave forventninger og lykke?  Høje forventninger og ulykke ... hvis forventningerne ikke indfries? Ikke lykke nok? Forventer du for meget? Måske. Her er to tiltag. Det ene:

Lave forventninger

The key to happiness is low expectations. Lower .. Nope, even lower .. There you go Ukendt (grafik Boldomatic) Lave forventninger Low expectations Boldomatic Nøglen til lykke er lave forventninger. Lavere .. Nej, endnu lavere .. Der ser du   Så let er det måske ikke helt, men det er del af en snu strategi til mere lykke, glæde, i hverdagen:   Sæt barren højere, når det gælder de overordnede drømmemål: Høje forventninger er okay. Sæt barren lavere, når det gælder forventninger til dig selv, hvad du burde overkomme til hverdag.   Drøm løs - kombineret med en vis realisme omkring tid til rådighed og dagligdagens udfordringer.   God dag, uge, måned, år

Om forventninger:

Forventning (Den Danske Ordbog) Substantiv, fælleskøn -en, -er, -erne 1 det at forvente eller vente noget; formodning om hvordan noget vil ske eller forløbe 1.a forestilling som man (bevidst) gør sig om noget fremtidigt; det man forventer af noget eller nogen Forventningsafstemning (Den Danske Ordbog) Substantiv, fælleskøn BØJNING -en, -er, -erne OPRINDELSE kendt fra 2000 det at forskellige parter afklarer hvilke forventninger de har til hinanden, forud for et forløb ORD I NÆRHEDEN medhold rene linjer klare linjer fælles fodslag blød landing Det er en fordel at lave forventningsafstemningen i starten af et skoleår, når en ny klasse mødes med en ny lærer www2013 det handler om forventningsafstemning – og ikke flere ressourcer. "Medarbejderne har selv høje forventninger til, hvad de skal levere. Men forventningerne fra borgerne er også stigende .." ftf.dk2003 Forventningspres (Lifemap) Forventningspres opleves som noget, der er umuligt at leve op til, eller som noget man skal, men som man ikke har lyst til. Forventninger kan være udtalte eller de kan ligge mellem linjerne.