Ugen der gik 34 2022: Skrivning og skybrud

Ugen der gik 34 2022. Fra d. 22. til 28. august. Flyver af sted. Med skybrud mange steder i Danmark, også her i landsbyen. Men jeg misser det meste.

Ugen der gik 34 2022

I løbet af ugen bliver det til en løbetur i Rosenholm Skov, hvor jeg passerer et idyllisk motiv ... bortset fra den gule vandslange. Ugen der gik 34 2022 Marina Aagaard blogSidste uge stod i Fitness og styrketrænings-bogens tegn. Det fortsætter i denne uge med opfølgning og det meste af ugen med klargøring af ebogen. Jeg kommer kun kortvarigt udenfor kontoret. På gåture med Rex - selvom han er ved at være lidt af en doven hund - omkring golfbanen, og på løbeture i Ringelmose Skov, i Rosenholm Skov og i Marselisborg Skovene med søster (efter sølle 20 ture på Ørnerede-trappen).

Dag og nat i lokalområdet

Gåture du ikke vil hjem fra. Naturen (inklusive den kultiverede) og solopgang og solnedgang skuffer aldrig.

Marselisborg skove og strand

Aarhus-området er virkelig i særklasse flot med næsten tropeø-lignende strande og skov (og en by med industrihavn-, containerhavn- og lystbådehavn). Rosenholm skoven ser lidt kedelig ud i skumringen, men er en flot halv-vild skov, der aldrig skuffer. Med kedelige brede veje, men heldigvis også med dejlige trails. Et par gange personlig træning, et par timer holdtræning og en times firmatræning. Lidt selvtræning bliver det også til. Ikke meget, men noget. Besøg af venner et par gange af i løbet af ugen og besøg hos mor og far sammen med søster; vores kusine er kommet på besøg fra Lolland.

52 svampe i skoven

Søndag ved Ørnereden: Der er svampetræf. Arrangøren, en svampesamler, har fundet 52 forskellige spiselige svampe lige her i Marselisborg Skovene. Imponerende (tænker en svampefotograferingsfan). Jeg drømmer om 'workcation', en lille ferie, hvor pc'en er med, men der er for travlt p.t. Og pludselig er ugen gået.