Ugen der gik 51 2021: Hvid jul og hjerternes fest

Ugen der gik 51 2021, ugen fra d. 20.12. til d. 26.12. Smitten stiger og stiger. 2. juledag blev der sat en kedelig rekord. Smittetal status fra Statens Serum Institut viste 14.844 nye tilfælde af coronavirus. Det er det højeste antal smittede på et døgn, der er blevet målt i Danmark under hele pandemien. Ugen der gik 51 2021 Marina Aagaard blogMorgen og aften gåture med Rex rundt om golfbanen er meget mørke og kræver pandelampe - eller månens skær.

Ugen der gik 51 2021

Ugen byder på blandet vejr, gråt og vådt, men også som en drøm, "I'm dreaming of a white Christmas": Let snevejr lillejuleaftensdag, så der er hvid jul: 23., 24., 25., og 26. Fitnesscentrene er stadigvæk åbne. Jeg skynder mig i ugens løb at træne en smule i foreningsfitnesscenteret, på trappemaskinen, og i FitnessX funktionel træning afdeling. 'Ugen der gik' indlægget er igen kun et kort foto-blogindlæg isf. uddybende dagsbeskrivelser. Foto viser en juleklassiker: En bil - set på den lokale forenings P-plads - iklædt rød næse og rensdyrhorn.

Mandag

Næste sidste personlig træning før jul. I 'day spa' i Rønde; bliver gjort juleklar fra top til tå. Om eftermiddagen til møde i Aarhus.

Tirsdag

Til lægen: Jeg har mærket en irriterende knop og bliver tjekket. Men det er 'ingenting'. Ro på. Firmatræning online. Den sidste før juleferien.

Onsdag

Dance, holdtræning. Den sidste før juleferie - det bliver til julemusik igen; der er et lille hold på 10 til stede. Andre er vist lidt nervøse.

Torsdag - Lillejuleaften

Sidste personlig træning før jul. Tager til forældre. Forsøger at få dem i fitnesscenter, men det bliver til 500 meters gåtur med mor og pyntning af det kunstige juletræ.

Fredag - Juleaften

Ved 16-tiden af sted til en veninde og hendes mor på visit. Derfra videre til mor og far: Juleaften. En dejlig aften. Henrik kommer med flæskestegen. Min søster med ris a la mande. Mine forældre sørger for kartofler, rødkål, ærter og en hjemlig juleklassiker: Karbonader, men af kalve- og flæskekød. Mandlen bliver ikke fundet, men nevøen hævder at have slugt den. Han får mandelgaven: En dåse lakridser og en Wulffmorgenthaler kalender. Efter maden har min mor ønsket, at vi spiller Trivial Pursuit og det gør vi så.

Lørdag - 1. Juledag

En dejlig afslappet dag. Henrik, Rex og jeg går en lang tur i Mols Bjerge. Om aftenen spiser vi hos en ven på vejen. Traditionel julemad.

Søndag - 2. Juledag

Endnu en afslappet og hyggelig dag. Henrik, Rex og jeg går tur ved Kalø Slotsruin. Der er mange. Til frokost skulle vi have været til julefrokost hos en ven, men han er blevet syg, så vi spiser sen brunch med spejlæg i stedet. Til aften kommer en ven på besøg til spisning. Han har gaver med: Fantastisk fotokunst. Wauw. ... men vi har ingen gaver, arrrggghh.   Så gik årets juleuge; hyggelig, men alt for hurtigt overstået.