Julekalender mikrotræning 23-minute workout julemotion

Ingen jul uden julekalender. Her er forslag til Julemotion med hjerne og hjerte. Med hjerne? Ja, træning styrker hjernen. Med hjerte? Ja, når de store muskler er i sving, styrkes hjertet også. I dagens program er der fokus på bevægelighed, afstressning og afslapning.

Vent ikke til 1.1. med at komme i form, vær på forkant, start nu i julen : – ).

23-minute workout julemotion

Her er en behagelig afslappende stræk-og-åndedræt workout på 23 minutter. Rygliggende og sideliggende stræk for underkrop, krop og overkrop.

Øvelsesdetaljer:

Statiske - og enkelte langsomme dynamiske - stræk for over- og underkrop.

23-minute workout julemotion Julekalender mikrotræning Marina Aagaard blog fitness

Udstyr:

Ingen. Det er kropsvægttræning.

Specifikt træningstip:

Træk vejret langsomt og roligt, slap ekstra af i musklerne på udåndingen. https://youtu.be/Ze8CyOxGmh0

Generelle fitness tips:

Træn altid på dit eget niveau og ud fra dagsformen. Fokuser og oprethold god form, stabilitet og muskelkontrol. Gør alle øvelser og hver en workout til din egen. Hvil, hold pauser, og modificer øvelser efter behov. Rigtig god træning ♥ og glædelig julemåned

Se mere:

Workout’en er ud fra mikrotræning principper (< 20 minutter). Der er mere inspiration i bogen: Mikrotræning – bedre form på 1-15 minutter i skole, hjemme og på job der findes som ebog og fysisk bog.

Mere julemotion:

En video julekalender med motion til julemåneden - med kortere sekvenser, enkeltstående øvelser - finder du her: YouTube Christmas Challenge (2019-2020)