Julekalender mikrotræning 22-minute workout julemotion

Ingen jul uden julekalender. Her er forslag til Julemotion med hjerne og hjerte. Med hjerne? Ja, træning styrker hjernen. Med hjerte? Ja, når de store muskler er i sving, styrkes hjertet også. I dagens program er der fokus på varieret motionstræning med kendte øvelser for de store muskelgrupper.

Vent ikke til 1.1. med at komme i form, vær på forkant, start nu i julen : – ).

22-minute workout julemotion

Her er varierede balancer, balancer med stræk og strækøvelser. Statisk og dynamisk træning på skift, afsluttet med holdte stræk som nedvarmning. En behagelig workout på 22 minutter. En serie af øvelser med fokus på balance, bevægelighed, afstressning og afslapning.

Øvelsesdetaljer:

Varierede statiske og dynamiske stræk og balance øvelser.
22-minute workout julemotion Julekalender mikrotræning Marina Aagaard blog fitness

Udstyr:

Ingen. Det er kropsvægttræning.

Specifikt træningstip:

Træn med fokus og intensitet - med fokus på teknik: Pas på leddene. https://youtu.be/q4XfV3OQ69A

Generelle fitness tips:

Træn altid på dit eget niveau og ud fra dagsformen. Fokuser og oprethold god form, stabilitet og muskelkontrol. Gør alle øvelser og hver en workout til din egen. Hvil, hold pauser, og modificer øvelser efter behov. Rigtig god træning ♥ og glædelig julemåned

Se mere:

Workout’en er ud fra mikrotræning principper (normalt < 20 minutter). Der er mere inspiration i bogen: Mikrotræning – bedre form på 1-15 minutter i skole, hjemme og på job der findes som ebog og fysisk bog.

Mere julemotion:

En video julekalender med motion til julemåneden - med kortere sekvenser, enkeltstående øvelser - finder du her: YouTube Christmas Challenge (2019-2020)