Julekalender mikrotræning 16-minute workout julemotion

Ingen jul uden julekalender. Her er forslag til Julemotion med hjerne og hjerte. Med hjerne? Ja, træning styrker hjernen. Med hjerte? Ja, når de store muskler er i sving, styrkes hjertet også. I dagens program er der fokus på varieret styrke-, balance- og bevægelighedstræning i et ud-i-et program, FlowMotion.

Vent ikke til 1.1. med at komme i form, vær på forkant, start nu i julen : – ).

16-minute workout julemotion

Her er en varieret og middel intensiv kropsvægt styrketræningsworkout på 16 minutter. En FlowMotion serie af øvelser med fokus på hjerne og muskler - motionstræning. Kan også bruges i kombination med anden træning.

Øvelsesdetaljer:

Opvarmning Styrketræningsøvelser og balanceøvelser Bevægelighedsøvelser - og kombinerede øvelser
Nedvarmning
16-minute workout julemotion mikrotræning julekalender Marina Aagaard blog fitness

Udstyr:

Ingen. Det er kropsvægttræning.

Specifikt træningstip:

Træn med fokus og intensitet - med fokus på teknik: Pas på leddene. Træk vejret jævnt og regelmæssigt - og nyd træningen. https://youtu.be/1WOAu9JYerA

Generelle fitness tips:

Træn altid på dit eget niveau og ud fra dagsformen. Fokuser og oprethold god form, stabilitet og muskelkontrol. Gør alle øvelser og hver en workout til din egen. Hvil, hold pauser, og modificer øvelser efter behov. Rigtig god træning ♥ og glædelig julemåned

Se mere:

Workout’en er ud fra mikrotræning principper (< 20 minutter). Der er mere inspiration i bogen: Mikrotræning – bedre form på 1-15 minutter i skole, hjemme og på job der findes som ebog og fysisk bog.

Mere julemotion:

En video julekalender med motion til julemåneden - med kortere sekvenser, enkeltstående øvelser - finder du her: YouTube Christmas Challenge (2019-2020)