Julekalender mikrotræning: 2-minute workout julemotion

Ingen jul uden julekalender. Her er forslag til Julemotion med hjerne og hjerte. Med hjerne? Ja, træning styrker hjernen. Med hjerte? Ja, når de store muskler er i sving, styrkes hjertet også. I dagens program er der dog primært fokus på musklerne og det mentale. Vent ikke til 1.1. med at komme i form, vær på forkant, start nu i julen : - ).

2-minute workout julemotion

Her er en "workout", power pose, på 2 minutter. Kort og speciel, men den virker. Designet af adfærdspsykolog Amy Cuddy.
  • Du kommer på benene.
  • Du pudser holdningen af.
  • Du træner det mentale.
Udfør en enkelt gang eller ekstra gange i løbet af dagen ved behov. Under den lange corona lockdown lavede jeg en del mikrotræning. Dagens workout er kort og kompakt. Kan gentages. 2-minute workout Jul 2021 mikrotræning julekalender julemotion Marina Aagaard blog

Øvelsesdetaljer:

Stå i let bredstående. Rank ryg, bryst let fremskudt. Armene højt i vejret. Stort vindersmil. Tænk "jeg er en vinder" - eller "jeg har vundet".

Udstyr:

Ingen.

Specifikt træningstip:

Træk vejret roligt, sænk skuldre, og fokuser det mentale. https://youtu.be/nCjl4DVZms8

Generelle fitness tips:

Træn altid på dit eget niveau og ud fra dagsformen. Fokuser og oprethold god form, stabilitet og muskelkontrol. Gør alle øvelser og hver en workout til din egen. Hvil, hold pauser, og modificer øvelser efter behov. Rigtig god træning ♥ og glædelig julemåned

Se mere:

Workout'en er fra bogen Mikrotræning - bedre form på 1-15 minutter i skole, hjemme og på job der findes som ebog og fysisk bog.

Mere julemotion:

YouTube Christmas Challenge (2019-2020)