Bogforum 2021 weekend: Mikrotræning bogsnak med mere

Bogforum 2021 weekend Mikrotræning Bogsnak Marina Aagaard

Bogforum 2021 weekend

Det er tid. NewPub standen D3-001 er klar. Mine bøger er klar. Jeg er (næsten) klar. Til alletiders bogmesse: 27.000 billetter solgt allerede (40.000 gæster ventes): Bogforum BellaCenter København Måske ses vi? Jeg er på stand på NewPub området og ellers her:

Program; altså mit - det øvrige program er enormt

(Klik på boglink for at se min anmeldelse). 5.11. kl. 16.00-16.20: Orange scene: "Mikrotræning" live med eksempler på mikroøvelser. 5.11. kl. 17.00-17.20: Livet rundt scenen: Samtale om ”Liv og luft” Træk vejret frit med yogaens teknikker, med Simon Krohn. 5.11. kl. 17.25-17.45: Livet rundt scenen: Samtale om ”Når kroppen siger fra” Tag kontakten igen, med Lotte Paarup. 6.11. kl. 17.00-17.20: Livet rundt scenen: Samtale om ”Mission sund mad”, Let, lækkert og lynhurtigt, med Michelle Kristensen. 7. 11, kl. 17.20-17.40: Livet rundt scenen: Samtale om ”Rig på tid – med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner”, med Nanna Hyldgaard Hansen. Jeg glæder mig til Bogforum 2021 weekend. Fordi: I ♥ bøger.

Se mere:

BOGFORUM 2021 - 5.-7. NOVEMBER Bogforum er klar til tre dages bogfestival i Bella Center Copenhagen. Og med nye scener med ekstra plads og 20.000 m2 større udstillingsområde bliver der masser at opleve. Husk at købe billet i forsalg! Kan du ikke komme? Fortvivl ikke helt - I år kommer vi nemlig også hjem til dig. Med "Bogforum AT HOME" kan du med livestreaming følge et alsidigt program - helt gratis. MIKROTRÆNING - i form på 1-15 minutter i skole, hjemme og på job NEWPUB “NewPub” er en forkortelse af New Publishing – alle de nye muligheder i bogbranchen for at samarbejde og udgive. NewPub er stiftet i 2011 som et kollegialt non-profit oplysningsinitiativ, og har udviklet sig til Danmarks største forfatternetværk – åbent for alle der arbejder med bøger og forfattere. NewPubs formål er – gennem åben, gensidig deling af viden og erfaringer – at hjælpe alle de som skriver og udgiver med at fremme forretningen gennem professionel indsigt i hele faget og branchen og træffe kvalificerede beslutninger om udgivelse af bøger – i relation til forlag, “selvudgivelse”, “medudgivelse” m.v. Og det er endvidere et formål at hjælpe forlag og andre med at indrette sig på fair kontrakter og samarbejdsformer. Vidensdelingen sker primært i Facebook-hovedgruppen, samt i lokalgrupper over hele landet. NewPub deltager hvert år på Bogforum med et stort udstillerområde for sine medlemmer. NewPub modtog SAXO-Innovationsprisen på Bogforum 2013. Grundlæggeren – Karsten Pers – repræsenterer “selvudgiver-området” i følgegruppen til Kulturministerens Bogpanel.