Ugen der gik 42 2021: Efterårsferie spa og kurophold

Ultimo oktober. Det er koldt. Også sydpå. Det er efterårsferie - og jeg holder efterårsferie. Ugen der gik 42 2021 Marina Aagaard blog travel rejse fotoI ferien står jeg op hver dag kl. 6:15. Gør klar. Går 15 minutter i mørke og kulde til en kilde. Drikker vand 6:45. Går retur i 15 minutter.

Ugen der gik 42 2021

Hele ugen er efterårsferie. Jeg holder for en gangs skyld efterårsferie. For alvor. (Næsten) ingen arbejde. Min samlever har længe ment, at jeg skal arbejde mindre. Han fandt derfor en vifte af tilbud med 'afspænding'. Så jeg tager på rekreation aka spa og kurophold. Kørte af sted lørdag morgen 6:20 og rullede op ad indkørslen til hotellet 15:50. Tjekkede ind og slappede af. Ikke helt af, for der var alligevel lidt arbejde, der skulle laves. Men ellers gik ferien med at spise, gå tur, og gå i svømmebad og wellnesscenter og til forskellige kurbehandlinger. Det skulle jo prøves; jeg vurderer at det har en pænt stor afslappende effekt, men ved ikke hvor meget det ellers kurerer. Hvad så jeg:
  • Karlovy Vary by med masser af flotte bygninger
  • Vridlo Kollonades - bygningen med vand fra den varmeste kilde (var også på 'tour')
  • Skoven med mange flotte udsigtspunkter og kabelbane (jeg gik dog op og ned)

Kurophold?

For de, der er nysgerrige på det, har jeg uddybet det - kurhotel faciliteter, program og kost - en smule i indlægget her: Parkhotel Richmond I øvrigt: Da ferien var forbi, valgte jeg at tage en uge mere. Så i den næste uge øver jeg mig på at være offline! Ugen vil byde på behandlinger, afslapning og læsning - forberedelse til Bogforum - og så lidt som muligt skærmarbejde. Det er en del af øvelsen, så øjne og hjerne kan hvile sig. Jeg øver mig ...