Ugen der gik 35 2021: Deadline og åbent hus

En uge med vanvittigt vejr i udlandet, vilde storme, oversvømmelser og hedebølger. Klimakrisen er reel. Herhjemme er vejret klaret op. Mere sol og over 20 grader. Og så er det Aarhus Festuge. Med spændende lysaktiviteter klokken 00:00 blandt andet. Det missede jeg desværre. Men var et smut forbi Streetart Festival.

Ugen der gik 35 2021

I denne uge er der intenst skrivearbejde her på kontoret. Der er deadline på nyhedsbrev, avisklumme, magasinartikel og tekst til Bogforum sitet.

Mandag

Op klokken 5. Til Aarhus. Personlig  træning. Det er forbløffende godt vejr. Hjem. Gåtur med Rex. Svarer på mails. Klokken 14 Zoom møde med kursusarrangør i Californien. Et specielt koncept som skal lanceres herhjemme. Er jeg interesseret? Ja, måske. Henrik foreslår, at vi spiser på Kaløvig Badehotel. Det gør vi så. Det smager supergodt, både maden og vinen. Først hummer bisque, så tatar af lokalt kvæg med hjemmelavede pommes frites. Ahhh. Med udsigt til solnedgang bag lystbådehavnen. Magisk. Bagefter Vi kører til Ugelbølle Strand og går tur med Rex. Åndedrætstræning 6 minutter. I seng ved 22-tiden.

Tirsdag

Op ved 6-tiden. Morgentur med Rex ... på golfbanen. Ugens online firmatræning er henlagt til i dag 12-13. Puls- og styrketræning med kropsvægt og tube til deep house musik. Der er en god stemning og entusiastisk hilsen "hav en skøn dag". Ja, tak i lige måde. Henrik er ikke hjemme, så jeg træner alene; eftermiddagstræning i foreningsfitnesscenteret: 40 minutters trappetræning. Hjemme 4 x 12 armstrækninger. Det meste af eftermiddagen skriver jeg på nyhedsbrevet. Henrik er hjemme igen. Han laver mad. Lørdagsmad. På en hverdag: Svinemørbrad, kartofler og grønt. Han drikker Valpolicella rødvin. Jeg nyder et glas ingefær- og citronsaftevand; skal der være fest, så lad der være fest. Åndedrætstræning 6 minutter. I seng 22:00.

Onsdag 1.9.

Op klokken 6. Henrik siger farvel. Han er igen væk hele dagen til møde i Silkeborg og Aalborg. Jeg udsender nyhedsbrevet og kører så til Aarhus: Klokken 9-11. Underviser i Dance, Core og Mobility. Mikro-selvtræning: 3 x 10 hængende benløft, 1 min. hængende omvendt i ringe. Bagefter til mor og far i nærheden. Vi træner let i udestuen. Dernæst går mor og jeg tur, 1 km på 1½ time. Hjemad - ingen trappetræning i dag. Gåtur med Rex omkring golfbanen. 6 minutters åndedrætstræning. Klæde om. Køre til Aarhus. Arrrggghhh. Jeg har glemt at det er festuge. Der er helt vanvittige køer i Aarhus (det er letbanens skyld). ½ times køretur tager 1 time. Jeg kommer i sidste sekund til møde 17-19 sådan cirka på et lille moderne hotel i centrum. På hjemvejen henter jeg sushi hos Karma Sushi. Da jeg kommer hjem er Henrik stadig ikke tilbage og han kommer først kl. 21.00, så det bliver helt uhyrlig sen spisning. Men det smager vildt godt, så godt at jeg ikke smovser i wasabien som vanligt. Lækkert måltid, men lidt for lidt protein til at det er rigtig godt for mig. I seng ved 23:00-tiden.

Torsdag

Op klokken 5:30. Skriver og redigerer klumme, som skal afleveres i dag. Derefter gåtur med Rex. Så skriver jeg skiftevis lidt på min artikel og på tekster til Bogforum brochuren. Jeg løber en tur i kvarteret, 5,5 km. Bagefter vil jeg træne styrketræning, men det bliver udsat. Henrik tager af sted - med Rex - til møde og en ven, hvor han spiser. Jeg spiser selv ... pasta med tomat. En alvorlig last. Åndedrætstræning 6 minutter. Støttet håndstand, 3 min. I seng ved 23-tiden.

Fredag

Op klokken 5:00. Til Aarhus. Personlig  træning. Formidabelt vejr og tilsvarende trainee-entusiasme. Til Ørnereden. Trappetræning. Ikke my finest hour. Faktisk en dårligere tid end tidligere og kroppen er lidt tung. Til gengæld er der mentalt god energi, fordi en bokser trappetræner samtidig med mig og det er supermotiverende, når han hopper op eller løber op samtidig med at han bokser. Awesome. Han synes åbenbart også, at det er rart at andre træner samtidig, og spørger hvornår jeg træner. Jeg håber, at det flasker sig, så jeg træner samtidig med ham en anden gang. Sikker motivation. Ud over techno i ørerne. Hjemad. Forbi en bager for at købe et franskbrød til os. Det er jo næsten weekend. Vi spiser brød med ost og marmelade! Så til foreningsfitnesscenteret. Jeg går med Rex på landevejen og Henrik samler mig op undervejs. I centeret konditræner Henrik og jeg træner bryst: 4 x 8 bænkpres og 3 x 10 unilateralt brystpres. Mere når jeg ikke, så skal vi af sted. Henrik skal videre til Herning til møde (og overnatter hos nevø). Fred og ro er fint med mig. Jeg har deadline på en artikel til Fitnews og har travlt. Skrive, skrive, skrive. Selv-mikrotræning: 4 x 10 pull-up assisteret. Gåtur med Rex på golfbanen. Dagens tal løber op i 27.500 skridt. Derefter spejlæg og tomater i ensomhed. Dertil et glas '0'! Fup-hvidvin. 6 minutters åndedrætstræning. I seng klokken 23:00.

Lørdag

Op klokken 6. Henrik er ikke kommet hjem endnu, så jeg går tur alene med Rex på golfbanestierne. Så af sted i bilen. Klokken 8 møder jeg min søster på Hadsten Pendlerplads og vi kører sammen til Aalborg Kaserne. Der er vi til Åbent Hus det meste af dagen. Niecen er blevet mening og vi er med under parade og stuekontrol (god underholdning og motivation til ekstra god rengøring derhjemme). Desuden er der stande med smagsprøver på feltrationer - jeg smager naturligvis det hele og det glider lige ned. Vi ser også skydeopvisning og ammonitions- og røgbombeopvisning. Interessant. Sidst på eftermiddag er det forbi og vi kører retur mod Hadsten. Derfra kører jeg hjem og mødes med Henrik og sammen kører vi et smut til Aarhus Ø for at se Aarhus Streetart festival. Det er desværre meget skuffende i forhold til tidligere. Få kunstværker, ingen mesterværker og minimalt opbud af arbejdende kunstnere. Vi kører hurtigt igen. En tur gennem byen; der sker ikke så meget mere. Så hjem. Forbi Lisager og hente mad: Gratineret hummer til mig og bøf til Henrik. Dertil lækre salater. Der er meget og det er godt. Et strålende lørdagsmåltid. Dertil en god rødvin. 6 minutters åndedrætstræning. Lidt tv og så til ro ved 22:30 tiden.

Søndag

Op klokken 8:30! Horribelt sent, men det var en dejlig lang drømmesøvn! Efter lidt formiddagsarbejde kører vi gennem byen - fuld af flag, fordi det er flagdag for at hædre udsendte soldater - Kalø Højskole, hvorfra vi henholdsvis går og løber i skoven. Jeg 5,5 km. Der er imidlertid skovfældning, så den vante rute er spærret af og jeg må ud af skoven og ud på landevejen blandt marken ned til vandet og derfra tilbage ind i skoven. O.k. variation. Men mit Polar pulsur hopper ud af programmet midtvejs. Frustrerende. Det er ikke første gang, men det er snart sidste gang ... (jeg må endnu engang prøve en default reset og ellers så ...). Vi tager i foreningsfitnesscenteret. Jeg træner ben: 4 x 10 squat (2 OH, 2 back), 4 x 16 lunge (2 OH, 2 back), 3 x 12 romanian DL (2 one-leg H/V, 1 med begge). Det er alt vi når. Hjem og arbejde videre. En ven og hans søn kommer på besøg. Vi spiser svinemørbrad med kartofler og broccoli. Mændene får kartoffelkager til dessert, men jeg har travlt med at skrive. Magasinartikel skal afleveres nu! (Hvilket desværre bliver sidst på aftenen). Gåtur på golfbanestierne med Rex. 6 minutters åndedrætstræning. Og så i seng ved 23-tiden.