Shoe story: I love sko med et glimt i øjet

Af Marina Aagaard, MFT Man skal ikke shoppe, når man er sulten ... men nogen gange er det o.k. Sko med et glimt i øjet Lola Cruz Marina Aagaard blog På en ferierejse til Mallorca sidst i 10'erne var jeg på en gåtur i Palma med min mor, far og Henrik. Vi var bare på sightseeing. Indtil Henrik vinkede mig hen til et vindue i en skobutik. Der stod et par Michael Kors sneakers med påskriften LOVE. Han mente, at det var noget for mig. Det havde han ret i og vi gik ind i butikken. Desværre er skoene for små uanset, hvordan jeg vender og drejer dem. Ærgerligt for de er både praktiske og sjove. Jeg er på vej ud af butikken, men tilfældigt opdager Henrik et andet par sko, som han henleder min opmærksomhed på; jeg er nu ikke særligt interesseret i andre end LOVE skoene. Det alternative par er også Michael Kors sko; disse med glimmer og middelhøje middeltynde hæle. Middelpæne og halvpraktiske. Henrik vil give mig dem som plaster på såret. Ja tak, så. Jeg er igen på vej ud af butikken, men så spotter Henrik i et hjørne endnu et par sko, et restpar.

Sko med et glimt i øjet

Det er kærlighed ved første blik. De sko er lige i øjnene. Ikke unika, men unikke og optimale som behagelige sko, der er lidt mere festlige end gennemsnittet. Jeg kan straks argumentere for, at de sko kan jeg bruge til 'arbejdstøj'; til at peppe mit afdæmpede sorte foredragsjakkesæt op. Mærke: Lola Cruz. Rabatpris: 100 Euro. Hver en cent værd. Et Top 10 par sko. De kom med hjem i baggagen og var senere på deres første opgave i en essentiel del af Københavns Lufthavn; i et travlt "V.I.P." område, hvor skoene blev navigeret præcist på plads af foredragsbookeren. De blev i øvrigt også hjerteligt modtaget af en Hjerteforeningen lokalafdeling. Foto: På vej fra Aarhus Hovedbanegård til lufthavnstoget.

De andre sko

Michael Kors skoene købt ved samme lejlighed har også været brugt til foredrag, men knapt så flittigt. En velsiddende, behagelig og nogenlunde festlig sko i moderat mainstream klassen. Forsikringsselskabsforedragsfodtøj tænker jeg.

Flere smil

Først i 20'erne blev Lola Cruz smileskoene øverst i øvrigt suppleret med endnu et par smilende Lola Cruz sko, hvide fashion trainers, som jeg tilfældigt faldt over i Magasin. Smilet er åbenbart et varemærke :)

Læs mere:

Shoe story: De gode Gå dig i form sko Shoe story: De udtjente sko - utjekkede, udtrådte Shoe story: De orange sko, mine KLM sneakers Shoe story: De grimme sko - mine FiveFingers