Ugen der gik 6 2021: Live, love og Blokhus

Af Marina Aagaard, MFT Hvad sker der? Endelig lidt mere. Staycation ... det er jo næsten vinterferie. Ugen der gik 6 2021 Blokhus Marina Aagaard blog

Ugen der gik 6 2021

Lockdown fortsætter ... med frostrekord, en smule sne og masser af høj sol.

Mandag "Monday night live"

Op ved 5-tiden. Til Aarhus. Personlig træning. Det er iskoldt, windchill factor, betyder minus 12 grader C. Så vi træner inde, kun fjerde gang på et helt år. Det giver mulighed for TRX roning. Hjem til morgenmad. Dagen går med læsning og skrivning. Vi løber med Rex om eftermiddagen; intervalløb 7 x 2:1 og 6 x 1:1 sådan cirka i Hestehave Skov i frostvejr: Superflot. Vi henter mad hos Tullio i Rønde: Henrik får svinemørbrad, jeg spiser stjerneskud; good, but not great ... men jeg er også forvænt. Jeg går i kælderen klokken 19:00: En halv time FlowMotion på facebook live, styrke, stabilitet og mobilitet træning til african musik; men efter 23 minutter slukker programmet, utroligt træls og hvorfor nu det? Ingen kan forklare det. Er nødt til at skrive undskyldningsopslag på facebook. Åndedrætstræning, 5 minutter. I seng ved 22-tiden.

Tirsdag

Vi står op ved 6-tiden. Går tur omkring golfbanen, da det er blevet lyst ... sådan da. Vi arbejder travlt det meste af dagen - jeg med bogdetaljer. Henrik har travlt og kører ud på kundebesøg, så Rex og jeg løber i Hestehave Skov i tusmørket. Det er halv-uhyggeligt ... vi er alene i skoven ... så jeg løber relativt hurtigt for at få det overstået. På vejen hjem henter jeg igen mad hos Tullio i Rønde. Henrik får en god burger og jeg spaghetti bolognese igen, igen. En it-ekspert er på besøg. Han fikser forskellige opgaver og laver et mini-streaming kursus for mig. 5 min. åndedrætstræning og det er det. Efter en travl dag: En kop varm Cocio - original - er på sin plads. Halvsent i i seng.

Onsdag

Op ved 6-tiden. Vi spiser morgenmad. Jeg forbereder teknik og mig selv: Klokken 9-9:15 laver jeg igen facebook live kontormotion. O.k. Forhåbentlig en hjælp for andre PC-hjemmearbejdende. Henrik er på farten hele dagen. Løgten, Skanderborg, Kolding. Jeg skriver og forbereder mig. Jeg går tur med Rex på golfbanen, der er halv-tyk sne. Fantastisk. To drenge har iført sig alpin-ski og løber ned ad bakken og trasker op igen og igen. Klokken 19:00-19:30 står den igen på facebook live. FlowMotion styrke-stabilitet-mobilitet træning. Bedre lys, bedre opløsning - for nu via Firefox - men igen slukker programmet (ikke skærmen) efter 23 minutters træning. Træls, men jeg fuldfører - og det er blevet optaget? Hmmm. Må teste videre. Spiser pasta rester fra i går. Åndedrætstræning 5 minutter. Skriver på et hobby-bog-projekt, mens tv'et kører i baggrunden. I seng ved 23-tiden.

Torsdag

Op ved 6-tiden. Til Egå i sne og slud med den ene bil til tjek-up, og kører hjem igen i en lånebil. Formiddag interview med et ugeblad om ... gang ... igen. Skriver på hobbyprojekt-bog. Går tur med Rex i sne og klart frostvejr. Deltager on-off i høj-intens, men lidt rodet, online træning. Klokken 19. Jeg er tilmeldt betalt online kursus på Folkeuniversitetet, men i sidste uge kom der invitation til gratis event Det store sundhedsshow med Saxo forfattere. Uha. Jeg må prøve at følge med på begge dele ... eller hvad. En ven kommer på besøg. Vi spiser kylling med kartoffelsnitter og asparges. Sent i seng.

Fredag

Op ved 5-tiden. I nat var den koldeste nat i ni år, der blev mål 20 minusgrader. Til Aarhus. Personlig træning ... indendørs i dag. Hjem igen. Til værksted med bil. Over middag dukker Henrik op. Vi pakker tasker og kører til Blokhus. Vi tjekker ind på Strandhotellet og går en tur på stranden for at fotografere solnedgang. Tilbage på hotellet spiser vi luksusplatte og drikker husets fornuftige hvid- og rødvin til. Vi ser en film og sover ved 23-tiden.

Lørdag

Op ved 6-tiden. Vi kører til Rubjerg Knude Fyr og fotograferer. Formidabelt sted. Retur til Blokhus. Vi spiser en morgenplatte; super godt. Jeg går en 8 km tur på den fænomenale strand, mens Henrik arbejder. Retur, jeg skriver lidt. Ved 17-tiden kører vi ... ad stranden, for det må man gerne, men vi (jeg) skal forcere flere smeltevands 'bække' og det er ikke lige min kop te ... hele vejen til Løkken, hvor vi går tur og fotograferer solnedgangen. Retur ved 18:30-tiden og vi spiser luksusplatte ... igen. O.k. for den er jeg vild med (bortset fra pølsen), også Henrik, men han mener nu alligevel, at de kunne have lavet en ny platte til gæster med to overnatninger. Vi går tidligt i seng.

Søndag Valentinsdag, "love" dag

Op ved 8-tiden. Arggghhh, så sent?! Jeg ville have været tidligt oppe og gå tur. I stedet spiser vi morgenplatte, pakker og checker ud. I TV ser vi, at Donald Trump bliver frikendt i rigsretsagen; mange demokrater er skuffede. Vi kører til Slettenstrand og ser på både, til Svinkløv og ser det nye, lukkede, badehotel (ikke så kønt med de nye stålbrandtrapper) og stranden som er meget stenet. Derfra kører vi til Hvorupstrand, hvor der overraskende nok er fyldt med mennesker? Årsag: Det er åbenbart her, at 'Gutterne fra Kutterne' (et tv-program) holder til og netop som vi ankommer bliver en båd trukket op på stranden, autentisk west coast underholdning. Så kører vi hjem. Passerer Aggersund broen og tager et par hunderede fotos (også af en bunker ved siden af). Hjemme. Arbejder lidt. Henter mad fra Tullio: Ribeye med kartofler og laksesalat - dertil en Asti Spumante og rødvin ... det er jo Valentines dag. 5 minutters åndedrætsøvelser. Tidligt i seng ved 22-tiden. En supergod uge med lidt 'rejseaktivitet'.