Motivation? Citat: Drøm videre eller ej?

Af Marina Aagaard, MFT Fortsæt med at drømme ... eller det kan du kun drømme om! Sludder. Lad ingen sige "dream on" til dig, dvs. "det kan du kun drømme om" eller "det er ønsketænkning". At drømme er godt. Meeeeen ... At realisere drømme er bedre.

Drøm videre eller ej?

Hver morgen har du to muligheder: Vende dig om og drømme videre. Stå op og realisere dine drømme. (Ukendt) Drømme eller handle Marina Aagaard blog motivation Kom ud af fjerene. Det kan godt betale sig. Vend dig ikke om for at drømme videre. Stå op (til solopgangen), det er en drøm. Stå og og forfølg / dyrk / udlev / realiser drømmen. Måske bliver hele "drømmen", målet, ikke opfyldt (med det samme). Men dele af den, delmål, tæller også. God dag, uge, måned, år

Læs mere:

Drøm Fra Wikipedia, den frie encyklopædi Drømme er en række af psykiske billeder og fænomener, der viser sig under søvnen. De registreres på hurtige øjenbevægelser (REM-søvnfase). Det er spekuleret at alle mennesker drømmer hver nat, men at op til 90% af ens drøm bliver glemt når man er ved at vågne. Det kan forklare, hvorfor nogle mennesker mener at de sover uden at drømme. Man skal ikke nødvendigvis være i REM-søvn for at drømme, da drømme opstår under alle former for søvn.[1] Det er derfor ikke unormalt at have kortvarige drømme, kort efter man har lagt sig til at sove. Hos spædbørn udgør drømmesøvnen ca. 50 procent; den aftager med årene. Hos voksne er ca. 20 og 30 procent af søvnen drømmesøvn. Mennesket har normalt 4-6 drømme i løbet af en nat, med omkring 90 minutter mellem hver drømmefase. Under indsovningen varer drømme 5-10 minutter. Nattens sidste drøm kan vare op til 40 minutter. Videnskab.dk: Hvad er drømme?