BEACTIVE HOUR: Lørdag 30. maj 2020

En ny # BEACTIVE HOUR kampagne forener europæere i en super "sammen hver for sig" træning lørdag 30. maj 2020 kl. 17:00. centraleuropæisk tid. ________________________________________ Virkningen af ​​Covid-19 kan mærkes over hele kloden. Ud over sygdommen selv og dens fatale konsekvenser lider det fysiske, mentale og sociale velvære. Oplevelses-, wellness- og fitnessindustrien (og brugere) bløder.
“Aktivitetsindustrien er truet. To tredjelede af verdens træningscentre er lukkede: 230 millioner medlemmer kan ikke benytte deres fitness faciliteter". fitNdata, data platform
Nedlukninger og begrænsninger har overalt i Europa lagt enormt pres på befolkningernes sundhed og velvære, fordi fysisk aktivitet har aldrig spillet en vigtigere rolle i folks liv end i dag. Derfor: I denne weekend. Lørdag den 30. maj 2020, kl. 17.00 vil en ny kampagne forene europæere i en times træning:

BEACTIVE HOUR

Målet er at sætte gang i en #BEACTIVE HOUR af samtidig fysisk aktivitet over hele Europa. BEACTIVE HOURAktivitet, der kan udføres i hjemmet, på egen hånd eller som en familie eller gruppe. Alle opfordres til at gøre træningen til deres egen - og man kan deltage i en time eller få minutter. https://youtu.be/V2iVgpKlhiQ Lørdag den 30. maj, er den dato, hvor europæere ville have været sammen for at opleve UEFA Champions League-finalen. I stedet for at være tilskuere er der nu et alternativt tilbud: Hundreder af top fitness-fagfolk, sportslige personligheder, klubber, foreninger og andre førende organisationer fra fysisk-aktivitets-sektoren i Europa vil lave live-streamede øvelser, som alle kan følge. Jeg ville have lavet en træning, men der er kommet et mere "vildt" tilbud på banen: Den engelske del af EuropeActive, UK active, har lavet følgende event med tilmelding her (eventbrite): Se anmeldelse nederst. Live workout med Bear Grylls (international vildmarks-tv-kendis) samt europæiske trænere bl.a. danske Anna Bogdanova. Trænere, der laver en event og indlæg på deres sociale medier, bruger hashtag #BEACTIVE. #BEACTIVE HOUR bekræftede partnere inkluderer FIBO, GO fit, Les Mills Nordic, Life Fitness, Myzone og Technogym. Kampagnen koordineres af EuropeActive og ukactive og støttes af Europa-Kommissionen som del af (optakten til) den europæiske sportsuge. En række andre #BEACTIVE klasser er planlagt hele sommeren på tider, der falder sammen med andre sportsbegivenheder, der er blevet udsat. God træningslyst!

30.5. 17-18.

#BeActive Hour Live gratis træning. Et virkelig godt initiativ. Det var tiltænkt hele familien, bl.a. den store gruppe utrænede europæere - selvom det også skulle være hårdt. We are thoroughly looking forward to you joining Bear, his team at BMF and some of Europe's top fitness instructors in 24 hours for a fun but challenging home workout. See you at 4pm BST on Saturday. Bear Grylls startede med at introducere eventen. Fint. Men. Så forsvandt han? Var ikke med og lavede ingen træning? Titlen harmonerede ikke med det viste - ikke optimalt. Så var der ca. 7 x 5 minutter med 7 europæiske trænere: Korte seancer med positive trænere og entusiastisk træning. Enkle øvelser, oldschool og newschool, men måske lidt vel hårde og hurtige, hvis hele familien skulle være med: Sprællemand, jump squat, burpees, mountain climbers, skaters, walkout m.m. Eneste 'afdæmpede' minutter var cooldown med svenske Mia B. til sidst og nummer 2 sekvens med danske Anna Bogdanova. Det foregik imidlertid med kettlebell og selvom der blev sagt, at det kunne gøres med håndvægt, vandflaske eller rygsæk, er det ikke helt det samme. Der blev vist 2 dødløft-skulderpres-squat med højre og 2 med venstre. Høj kvalitet, men nok ikke familietræning for hr. og fru Grækenland. Jeg var med hele vejen. Pulsen kom op. Og i kommentarfeltet, fortalte andre, at de fik pulsen op. Så det var jo godt. Desværre var der ikke så mange med, i starten 307, senere 275, og 235 under cooldown. Men det kan skyldes, at mange andre også lavede events på samme tidspunkt. Online gratis træninger er et godt initiativ i denne tid.