En fitness blog fuld af ideer og ooooord ... er vokset sig 100.000 views stor!

Af Marina Aagaard, MFT 100.000 tak til dig, der fast følger denne fitness blog om fitness, wellness, træning og sundhed, for begyndere og eliteatleter, og også dig, der kigger ind ind imellem, nysgerrig efter nyheder eller for at finde fitness fif. 100000_views_marina_aagaard_fitness_blog

100.000 views

I dag (08.02.2014) rundede bloggen under OL 100.000 views. Forrygende, fordi 1) det er interesserede læsere og 2) fra de første år at have været en undergrundsside for en lille skare af nysgerrige nørder er interessen på det seneste vokset vildt (måske siden jeg opdagede delingsikonerne?!); mange views og delinger i den sidste tid. Så en stor tak og hilsen fra mig til dig. FYI: Jeg kunne fortælle/poste om fitness, træning, sundhed og velvære non-stop, alligevel vil jeg gerne afbrydes; er giga glad for likes, spørgsmål og input, så bare byd ind og præg 'posterne'.

Om blog

Lidt om denne fitness blog:

Formål

At dele de nyeste nyheder eller førende fakta; tips der direkte eller indirekte forbedrer præstationsevnen i job, studier, fritid, træning eller sport. Storytelling, historier fra hverdagen, ønskes ... kommer måske (i små doser).

Input

Ifølge professionelle bloggere må det helst ikke tage meget mere end 20 minutter at skrive en post ... uha, jeg har tit brugt timer på en post, for at sikre at tekst og tips holder og at der er unikt materiale, som ikke findes andre steder.

Tekstngde

Posterne er korte eller lange. Ofte har de været (for?) lange for at få det meste om et eller andet emne med. Det kan også hænde fremover ...

Frekvens

I starten: 1 indlæg ca. 1 gang pr. måned; det syntes jeg var meget! På opfordring blev det hyppigere; hveranden uge. Senest p.g.a. ekstra nyt: 1-3 gange pr. uge ... Top 3 indlæg til dato:
  1. Træningsteknik: Dødløft
  2. Kend din træningsform: Cirkeltræning
  3. Fitness fup eller fakta: Er planken fantastisk eller farlig?
Dine kommentarer eller spørgsmål i svarfelt eller pr. mail er altid velkomne. Rigtig god weekend, uge og måned!