Runcast podcast: Om løb, at løbe ... og blive ved

Af Marina Aagaard, MFT Løber du? Eller vil du gerne løbe? Løbe lidt (mere) eller meget, meget mere? Så er viden om teknik og tricks vejen frem og især: Masser af inspiration og motivation. Til det findes der en genial dansk podcast om løb. Der er flere podcasts om løb, men de er på engelsk. Den eneste danske er indtil videre denne ... godt nok med et engelsk (fedt) navn:

Runcast

  Runcast run løb løbe podcast motivation Runcast, der drives af løber og journalist Ole Thorning Jacobsen, byder på tips om løb og løbesko og samtaler med mange forskellige løbere med vidt forskellige historier, der er meget inspirerende. Udover podcasten, er der en hjemmeside med highlights på skrift samt en facebookside og en instagramprofil. Jeg er uddannet løbetræner, alligevel bliver det kun til løb 2-3 gange om ugen, korte 5-6 km distancer krydret med lidt trappeløb, men efter at have set og lyttet til Runcast er jeg opsat på, at det i år skal blive til mere løb.

Løb og motivation

En af de seneste podcasts handler om motivation (et favoritemne og speciale): Kunsten at løbe ... og blive ved Jeg er beæret over, at jeg fik lov til at være med på Runcast, hvor jeg deltager i en halv times samtale om 10 tips om motivation her fra bloggen. Det var ikke min bedste sproglige præstation (bliver ret ivrig, når det handler om løb, motion og motivation), men jeg kommer vidt omkring! Forhåbentlig kan det motivere flere til at komme i gang med at løbe ... og at blive ved.
Temaerne på nævnte podcast er: 
  1. Sæt mål og skaf resultater
  2. Dyrk de gode vaner
  3. Gør hverdag til fest
  4. Hold ved
  5. Variation fryder
  6. Gør god kost nemt
  7. Kom (rigtigt) igang (igen)
  8. Tilpas din træning
  9. Klæd dig mentalt rigtigt på
  10. Træn udenom
Du finder mange flere tips om løb og motivation her:
  Runcast website Runcast facebook