Ugen der gik 30 2019: Fed og fiasko

En ret o.k. uge. Trods highligt overskrift. Ugen starter hjemme og slutter ude.

Ugen der gik 30 2019

Mandag

Starter tidligt. Skriver blogindlæg. 5 km løbetur i Rosenholm skov. Henrik går med Rex. Vejret starter gråt med regnvejr i starten af ugen, men det bliver varmere og varmere med tropenætter og høj sol over strandene i området (og resten af landet). Hjem til hjemmekontoret. Arbejder videre. Styrketræning med kettlebells i kælder: 8 TGU 1 x 12 swing, 1 x 16 back lunge, 1 x 10 goblet squat. Spiser aftensmad: Laks og spinat samt enkelte grøntsagsrester. Går tur med Rex i ”baghaven” – omkring golfbanen.

Tirsdag

Op før 5:00. I Aarhus lidt over 6:00. Personlig træning light. Hjem. Morgenmad. Skrivning. Læsning. Oprydning. Til foreningsfitnesscenter: Trappetræning: 33 minutter; 200 etager. Level 22 (med støtte), level 17 (ustøttet), 10 x 1:1. 5 minutter dobbelttrin, level 12. 4 x 8 frivend Læse. Skrive. Til SATS, Viby. Vikar: Pilates og yoga. Hjem. Sen spisning. Favoritmad: Carpaccio med grana og olie på en tyk bund af: Rucola, agurk, avocado, tomat, løg, bladselleri. Tidligere spiste vi brød til, men det har vi ikke haft længe?

Onsdag

Til SATS. Selvtræning: 3 x 10 hængende benløft. 3 x 10 Box jump. 3 x 10 box  hink (mere når jeg ikke i dag). Undervisning: Holdtræning: Dance, core, mobility. Dejligt mange entusiastiske deltagere trods sommer. Personlig træning med far og mor. Hjem. Arbejde ved pc. Spisning. Rester. Kyllingegryde med grøntsager og brune ris. Aften gåtur med Rex ved Kalø Slotsruin. Vildt mange biler og mennesker. Der er stort turist ryk-ind. Biler fra bl.a. Tyskland og Belgien.

Torsdag

Tidligt op. Poster blogindlæg. Læsning. Skrivning. Foredragsforberedelse. Til lokalt foreningsfitnesscenter. Trappetræning: 32 minutter; 200 etager. Opvarmning ved level 17. 5 minutter. Level 22 (med støtte), level 17 (ustøttet), 10 x 1:1 min. 5 minutter dobbelttrin, level 12. Kortvarig brysttræning: 4 x 8 bænkpres, 3 x 8-10 unilateral kabel brystpres. 3 x 10 kabel fly på højre, venstre og begge ben. Frokost. Koldskål. Fra Løgismose. Det er ikke sundt, men det smager ekstremt godt i sommervarmen. Dobbeltfejl: Med kammerjunkere på - så er det ren dessert og ikke mad. Uskik er indført af Henrik. Hjemme fik vi tvebakker på og det var rigeligt ... Skrivning og oprydning. En medie master ven kommer til spisning. Vi snakker YouTube opgradering. Henrik og ven spiser ribeye … Jeg spiser tun og æg og tomater, en spartansk salade nicoise. Gåtur med Rex omkring golfbanen. En skøn sommeraften.

Fredag

Op ved 5-tiden. Til Aarhus. Personlig træning. Hjem. Til dyrlæge med Rex, vaccinationer med mere, så han er klar til at rejse (køre med på tur til Tyskland), hvis det bliver aktuelt. Det er det ikke lige nu, men så er vi forberedt. I skoven ved Kalø Jagtslot. Henrik går med Rex. Jeg løber 5 km. Vi skulle til træning, men på grund af varmen bliver den plan droppet. Vi kører hjem - ad strandvejen forbi Følle - der er fuldstændig proppet med biler og halvnøgne turister. Det er højsæson i sommerhuskvarteret og vejret viser sig fra sin absolut bedste strandvejrside. På grund af varmen spiser vi ... koldskål til aftensmad. En sundhedsformidler i frit fald ... igen. Det er bare for useriøst, men køligt og lækkert. Tidligt i seng.

Lørdag

Tidligt op. Jeg får en idé til en smuttur og undersøger muligheder. Det bruger jeg lidt tid på ... og formiddagen går. Nu når vi ikke at træne, så i stedet kører jeg den vante kettlebell rutine i kælderen: 8 TGU, 16 swing, 16 back lunge, 10 goblet squat (3 sæt i serie). Eftermiddag. Henrik og jeg kører en tur. Aften. Klar til eventyr. Vi føler os "flyvende". Men turen går i vasken. Helt i vasken. Humøret hænger nedad. Henrik giver mig sin mobil, der viser et alternativt forslag. O.k. Det er lidt langt ude, men hvad. Vi kører videre ...

Søndag

Vi kører en (meget) længere tur ... Mere om det senere.