Ugen der gik 26 2019: Sommer og fest

Af Marina Aagaard, MFT Ugen efter Norge og Flørli trappeløb. Mental og fysisk afslapning. Og fester. Der er sommer- og feriestemning i Danmark. Det syn, der mødte mig, da jeg gik ind i receptionen i et SATS center. Trylleri med håndklæde nøjagtigt som på feriehoteller.

Ugen der gik 26 2019

Mandag

Sidste dag i Stavanger. En dejlig buffetmorgenmad på Hotel Victoria og en gåtur i byen. 10:30 Køre fra Stavanger. En smuk køretur. 14:30 Check-in Kristianssand. Color Line. Vi er kommet i rush hour ... 16:30 Afsejling. 20:15 Ankomst Hirtshals. Kører sydpå. 21:00 Hjemme igen, Rønde. Pakke det vigtigste ud. Tidligt i seng.

Tirsdag

Tidligt op. Til Aarhus. Vikar 2 timer: Stram op og senior træning. 3 x 10 hængende benløft. Ingen anden træning. Til Handelsskolen, Viby. Niece Emma afslutter sin uddannelse med et flot 12-tal. Hele den nærmeste familie, os, til stede: Hue-påsætning (med 12-tal indeni, blomster og røde bobler (Nivasco). Så fest-spisning. Mor og far lægger hus til. Ostebord. Det er jeg vild med ... og godt med brød og kiks til! Ved 18-tiden hjemad. Handle. Spise let aftensmad. Henrik spiser kylling og kartofler. Jeg spiser hytteost og tomater. Det, der var. Plus en proteinshake. Se tysk krimi og tidligt i seng.

Onsdag

Op ved 6-tiden. Til Aarhus. Holdtræning: Dance. Core. Mobility. Personlig træner med mor og far. 20 minutters træning med personlig træner Maren Bork: Hoop træning. Det er vildt vanskeligt og samtidig sjovt ... Over middag firmatræning i Aarhus; cirkeltræning udendørs. Mit cirkel-grej er stillet op på plænen. Først opvarmning inkl. 5 x 30-20-10. 10 stationer, puls, suitcase walk, træk, pres, stræk, bøj, drej. 2 runder a 1 min. Frisk luft og træning; et godt match. Godt modtaget. Til stranden med Henrik og Rex. Aften gåtur. Se tv. Tidligt i seng.

Torsdag

Op. Oprydning og regnskab. Over middag en personlig træning samtale. Ingen egen træning i dag ... Gåtur ved Ugelbølle Strand. Der er en "babytrappe" ...

Fredag

Ligner lidt torsdag: Op. Oprydning og regnskab. Ved middagstid til kosmetolog. Det er ren wellness for hoved, hals og hænder ... Til det lokale foreningsfitnesscenter: Moderat træning, fordi det er længe siden jeg har trænet målrettet styrketræning. 4 x 8 modificeret frivend 2 x 8 overhead squat 2 x 8 overhead lunge 1 x 10 squat jump 1 x 10 roll to stand Hjem. Spisning. En favorit: Carpaccio med ruccola, agurk, avocado, bladselleri, tomat og grana ost. Se tv og tidligt i seng. Lørdag Op ved 7-tiden. Spise morgenmad. Som vanligt p.t. appelsin, banan, yoghurt, müsli. Bagefter kaffe og vand. Skrive blogindlæg og mails. 5 km i Ringelmose skov, mens Henrik går med Rex. Turen starter ved (den tilgroede) natur fitness plads ved Kalø Jagtslot. Vi er kommet lidt sent af sted, så vi når ikke styrketræning nu ... Hjem i bad og gøre klar. 13:00 Til søster og svoger til studenterfest for niece Emma. Udsigten i baghavnen til maxi-plæne, sø og naboens marker. Og elegant haveanlæg. 22 gæster, unge, voksne og ældre til spisning. Søster og svoger har stået for al maden, undtagen islagkager. Masser af mad, oksesteg, kalkunsteg, tunmousse, flødekartofler, kartoffelsalat, pastasalat, ananassalat, tomatsalat, brød m.m. Vin, vand, øl, sodavand, cider og så videre. En fin fest. Senere på eftermiddagen holder studenterne står fest på plænen og i hallen (del af trelænget gård). Vi voksne fortrækker. Hjem. Lige da vi kommer ind ad døren bliver vi inviteret til spisning hos venner på Djursland. Men jeg har en artikel deadline og er allerede forsinket, så jeg må med stor beklagelse takke nej. Henrik tager af sted og jeg sætter mig til pc'en. 23:00 I seng. Ved 1-tiden dukker Henrik op igen. Søndag Tidligt op. Jeg skriver videre det meste af dagen. Kun afbrudt af spisning, let oprydning og hundeluftning. Og en kort kettlebell rutine, den p.t. sædvanlige: 8 TGU, højre og venstre, 3 x 16 swing, 3 x 16 back lunge, 3 x 10 goblet squat. Aftensmad, kalkungryde med grøntsager og brune ris. Efter aftensmaden skriver jeg videre. 23:00 I seng.