Ugen der gik 21 2019: Tilbage på sporet

Af Marina Aagaard, MFT Host, host. Jeg hoster stadig noget. Nok eftervirkning efter aircondition på Cuba tur. Og måske fordi jeg kom til at sige "jeg er aldrig syg". Nu er vi tilbage i Rønde nord for Aarhus; i "svinget" til Djursland. Nul aircondition heldigvis.

Ugen der gik 21 2019

Sidste uge var hosteriet så slemt, at jeg afholdt mig fra at træne. Jeg kunne godt, men ville ikke gøre det værre. Nøjedes med gåture med T-Rex. Mandag er jeg sløj, men træner alligevel med forsigtighed. Efter delvis ufrivillig træningspause på 3 uger er formen elendig. Det er uheldigt forud for et "specialløb" om 3 uger. Mon jeg kan klare det? Tirsdag. Læge: Det er ikke lungebetændelse. Så er jeg klar til konditionstræning igen, men tager den med ro. Genoptræning denne uge: Gåture med Rex og: Mandag: 5 km langsomt løb i Ringelmose Skov. 1 x 10 af diverse grundøvelser med let vægt. Tirsdag: Trappemaskine ½ t med støtte, level 17. Senere på dag ½ t core, 1 t pilates, 1 t yoga, SATS. Onsdag: Holdtræning 1 t dance, ½ t core, ½ t mobility, firmatræning 3/4 t balance/stræk. Torsdag: ½ t trappemaskinetræning og stå på hænder (væg) 1 minut. Fredag: 5 km langsomt løb i Hestehave Skov. Lørdag: Trappemaskine ½ t, level 17, 1:1 m/u støtte. 5 min. level 10. Søndag: 6 km langsomt løb i Ringelmose Skov. 4 x 6-10 modificeret frivend. 3 x 10 benløft. Lørdag er der Den store vandring, 44 km vandretur fra Moesgaard Museum, MOMU, til Kalø. Jeg havde glædet mig til at være med. Men på grund af dårlig form må jeg melde pas. Øv. Søndag er der EU valg i Danmark. Vi stemmer. Lige ved siden af træningscenteret ...
Det er dejligt at være hjemme i Danmark. Naturen er grøn og skøn og: Regnvejr og mild varme er lækkert efter 13 dage med 30-35 grader høj sol. My 'hood: Ved Kalø Slotsruin. Aftenløb i Hestehave Skov. Ved Kalø Jagtslot. Formiddags- og eftermiddagsløb i Ringelmose Skov. Gåtur med T-Rex ved stranden ved Følle Bund. Gåtur med Rex rundt om Kalø Golf Club. Bortset fra hosten og dårlig form: En god uge og god weekend.