Ugen der gik 4 2019: Ø, AAL, BCN, AD

Af Marina Aagaard, MFTA En varieret uge i træningens og oplevelsernes tegn. Inklusive foredragsforberedelse, skrivning og snevejr.

Ugen der gik 4 2019

Ugen der gik 4 2019 Marina Aagaard blog

Mandag

Styrketræning med bekendt på Aarhus Havn. Gåtur ved Kalø slotsruin. Læse, skrive ... Træning i foreningsfitnesscenteret Roning i 10 minutter og bentræning: 4 x 8 Overhead squat og squat. 3 x Overhead lunge og lunge. Så nåede jeg ikke mere før makker (Henrik) sagde "hjemad". Aftensmad: Den lette løsning: Gulerodssuppe. Godt gennemsyret af flødeost ...

Tirsdag

Læse, ringe, skrive dagen lang. Bortset fra besøg hos lokal kosmetolog til et hud-wellness besøg. Gåtur ved Ugelbølle Strand Kort træning i det lokale foreningsfitnesscenter. Intervalløb på løbebånd 30 minutter inklusive 10 x 1:1 (fra 11-16 km/t). Aftensmad: Den lette løsning: Kyllingefrikadeller fra fryser. Dertil ris, ærter og bønner.

Onsdag

Holdtræning Dance, Core, Mobility. Personlig træning med forældre. Selvtræning: Box jump, box hink og step-up, 3 x 10 af hver. Pull-up, assisteret: Overgreb, undergreb og neutralgrebm 4 x 19 Firmatræning med skitema og datotema: The 23 Workout. Besøg af ven. Henrik og han spiser 'mandemad' med steg. Jeg spiser carpaccio og let grønt, avocado, agurk, tomat.

Torsdag

Læse, skrive, forberede foredrag og ... Forberede tur i slutning af ugen. Træne i Hornslet Motionscenter. En progressiv forening, som bl.a. har investeret i en avanceret (endeløse trin) trappemaskine, intensa, som kan indstilles fra 20-40 grader stigning. Jeg tester ... Forbi Hornslet Gammel Kro. Take-away: Stjerneskud til mig o g Rosenholmgryde med ris til Henrik. Hov, nu kom vi igen til at spise det, før vi fik det fotograferet.

Fredag

Personlig træning i firmacenter. Selvtræning på trapper. En høj bygning: Ca. 400 trin x 2 /op/ned) x 4: Ca. 3300 trin. Så når jeg ikke mere ... Skulle have pakket, men når det ikke: Er i gang med at sortere og scanne bilag. Der er en del, der har akkumuleret sig ...

Lørdag

I løbet af natten. Kigger ud. Sne! Vågner til 1-20 cm sne rundt om huset (og garagen ...). Tidligt op, pakke videre. Gå en tur med Rex. Køre til Aalborg Lufthavn, AAL. Flyve til Barcelona, BCN. Køre til Andorra. Gennem tunneler. Ankomme sent. Checke ind på hotel. Vi har fået at vide, at der er ikke længere aftensmad, men måske lidt koldt, når vi ankommer. Overraskelse: Klokken 22 er restauranten stadig halvt fyldt og vi får en 3-retters middag! Valg mellem tre retter: Jeg vælger caprese salat, fisk og jordbær mousse. Smager godt.

Søndag

Vågne op i Hotel Plaza i Andorra (la Vella). Spise en superlækker morgenmad. 8:45 med bus fra Andorra la Vella til Encamp og liftstationen. Leje ski og støvler (hjelm er medbragt). Første dag på ski. Dagen starter med høj sol og blå himmel. Over middag bliver himlen dog grå og det begynder at sne. Sigtbarheden bliver dårlig. Vi forsætter kortvarigt og tager så retur ned til liftstationen. 16:30 retur til hotel. 17:00-18:30 i spa. 18:30 Jeg tror, vi skal spise. Men nej, ikke i Andorra. Først klokken 8 pm. Mine tarme skriger af sult. Vi må drikke masser af vand - og Aperol Spritz - spise nøddemix fra mini-baren! 20:00 Endelig spisning. Spændende menu. Fine fuldkornsspaghettistykker med blæksprutte og reje. Kulmule med små muslinger. Crepe Suzette. Et par glas lokal hvidvin og rødvin. Det var værd at vente på. Ser ZDF, tysk tv, hvor nyheden om, at  Danmark netop er blevet verdensmestre i håndbold, 31-22 over Norge, kører igen og igen. 22:00 Så til ro ...