Mit år i musik: Rock og dance med mere

Af Marina Aagaard, MFT Årets Spotify Top 100 er ude. Årets hits, mine hits og dine hits? I slutningen af året vrimler det med 'Året der gik' og diverse hitlister. Den 6. december sendte Spotify årets lister ud til brugerne. Musiktjenesten har lavet et lille slideshow med Top 100 og personlige hits.

Mit år i musik

Man ved jo godt, hvad man har hørt, alligevel er det sjovt at se statistikken. For mit vedkommende passer den nogenlunde og så alligevel ikke. Fordi: Jeg bruger Spotify, men især når jeg arbejder ved min pc. Det kan man også se på Spotify minuttallet, som  er begrænset: 768, svarende til 12 timer og 48 minutter. I undervisning, holdtræning og under løb (af og til) hører jeg især musik fra egne lydmedier og  iTunes  (på iPhone).

Min Spotify Top 5 Kunstnere 2018

  1. Rammstein
  2. Darude
  3. Booker T. & the MG's (med den ældste sang på Top 100 "Green Onions")
  4. Imagine Dragons
  5. Dead or Alive

Min Spotify Top 5 Sange 2018

  1. Pussy
  2. I Don't Like Mondays
  3. Booker T. & the MG's (med den ældste sang på Top 100 "Green Onions")
  4. Imagine Dragons
  5. Dead or Alive

Min iTunes Top 5 Kunstnere 2018

  1. Instrumental core
  2. Boris Brejcha
  3. Morten
  4. Marilyn Manson
  5. Club des Belugas

Min iTunes Top 5 Sange 2018

  1. Conscindo
  2. When a Fire Starts to Burn
  3. Speech (Argenis Brito & Miguel Toro)
  4. March of Warriors
  5. What Is Jazz
Kigger man på toppen, er det især rock og dance og hiphop. Men der er stor variation, for jeg lytter til mange genrer i forskellige sammenhænge og til vidt forskellige formål. Klassisk, epic, jazz, nujazz, techno, trance, disco, pop, poprock, grunge, metal. Til koncert, til arbejde, til dans, til løb, til bilen ... Ikke Spotify's Top 100, men mine egne Top 100 all-time favoritter (på Spotify) er HER.
Hvad er din favoritgruppe og dit favoritnummer? Skriv gerne i kommentar felt (og del gerne link til hitliste, hvis du har lyst.