En dag på farten: BLL-AMS-LIN

Af Marina Aagaard, MFT En forlænget weekendtur? Måske. Vi får se.

BLL-AMS-LIN

BLL-AMS-LIN Aperol Spritz Motta Marina Aagaard blog travel rejse "Sent i seng og tidligt op". Det er prøvet før. Men denne gang er det "gået over gevind". 23:00 I seng 02:30 Stå op 03:00 Køre til Billund 05:30 Go to gate 06:00 Ready for take-off 07:10 AMS - en virkelig top underholdende lufthavn 08.25 Ready for take-off 10:05 LIN - en ældre, lidt slidt lufthavn - det er uventet. 10:30 Tjekker billeje papirer; endnu en overraskelse:

Lejebil og billeje

Min mand har fundet et firma med et "rigtig godt tilbud". Næsten 3000 DKK billigere end de andre firmaer. Men da vi nu står i lufthavnen, godt trætte, viser det sig, at firmaet Ecovia ikke befinder sig i lufthavnen ... Vi skal ringe til et nummer, tale med en medarbejder og bestille en shuttlebus, der kan køre os til det nævnte firma. Trods generel optimisme toner der sig for mine efterhånden blodskudte øjne et ørkesløst scenarie frem. Ikke-engelsktalende medarbejder, timers ventetid, og endeløst bøvl med et fidusfirma efterfulgt af lang leden efter bilen. Men "not so fast" ... Jeg ringer op. Får en engelsktalende medarbejder i røret med det samme. Får klar besked: Gå til udgang 4. Der er en grå shuttlebus med firmanavn om 5 minutter. Vi iler mod udgangen. Bussen er der inden for 4 minutter. Efter 3 minutters køretur er vi ved et ret stort område lige ved siden af lufthavnen. Her holder flere biludlejningsfirmaer til (åbenbart til billigere husleje end hos naboen). Vi går ind. Vi registrerer os. Underskriver papirer. I løbet af 5 minutter er vi klar og bilen - en Ford, en bedre model end bestilt - holder klar udenfor. En medarbejder gennemgår hurtigt og metodisk bilen med os. Det tager under et kvarter, så er vi kørende. Det har jeg sjældent oplevet før. Al negativitet gjort til skamme. Spritny bil med top navigationsanlæg.

Af sted

Vi sætter af sted mod centrum. Finder hotellet i løbet af 30 minutter. 12:00 Læsser bagagen af. 27 grader. Ingen vind. Her er varmt! 12:30 Kører bilen hen i den nærliggende P-kælder 12:45 Spiser en fantastisk frokost på en lokal Trattoria (Antica). 14:00 Indkvarterer os på værelset - og arbejder. 17:00 Går til metro. Kører til centrum. Går tur. 19:00 Spiser en let aftensmad i Motta i 'mall'en'. 20:30 Går til metro. Kører retur. Går til hotel. 21:00 Klar til at gå til køjs! Billund_Lufthavn_Marina_Aagaard_blog_rejse Billund_Lufthavn_Marina_Aagaard_blog_rejse Billund_Lufthavn_Marina_Aagaard_blog_rejseEt af de sædvanlige ud-af-ruden lufthavnsfotos. Fly virker dragende på mit kamera. Billund_Lufthavn_KLM_Marina_Aagaard_blog_rejseFly_snack_KLM_Marina_Aagaard_blog_rejseSchiphol_Lufthavn_KLM_Marina_Aagaard_blog_rejseEgg_sandwich_plane_KLM_Marina_Aagaard_blog_rejseTo gange (øko) æggesandwich i løbet af en dag. Hvor heldig kan en æggesalat-fan være? Linate_Lufthavn_KLM_Marina_Aagaard_blog_rejseO.k. jeg var træt, så jeg så det ikke med det samme. Biludlejningsfirma poster med et træ (Photoshop) klippet som en bil. Cute! Billeje_fotoEfter endnu en dag. Zzzzzzzzzz