Trip of the day: CPH tur-retur

Af Marina Aagaard, MFT Copenhagen Airport med kendingsbogstaverne CPH. Kendt fra tv: Københavns Lufthavn - vi ses igen i dag. I dag skal jeg holde foredrag for en virksomhed i 'Kastrup' lufthavn. Jeg var tidligere næsten 'frequent flyer' og er vild med fly, så jeg er i hopla.

CPH tur-retur

Altså København (i flysprog) og tilbage igen. CPH tur-retur på perron Lola Cruz sko Marina Aagaard blog travel rejseMen. Jeg forsøgte at få et fly fra AAR-CPH (AAR lufthavnen ligger tæt ved min bopæl). Det ville have været nemt og bekvemt. Men alt var udsolgt, så den gik ikke. Så undersøgte jeg forgæves hotelovernatning på alle områdets hoteller (med rimeligt realistiske priser) ... hvordan kan der være fuldbooket på en almindelig tirsdag? Min plan var ellers at køre over om aftenen og overnatte, fordi: En 2 x 3½+ times biltur i myldretrafikken med høj risiko for kø (og forsinkelse), er ikke en mulighed i forbindelse med foredrag, så hvad så? Det blev toget. Samme morgen! Trods udskældt, har IC Lyn fra Aarhus H til København H (og Kastrup) været ret stabil. Så næsten rolig, steg jeg ombord. Klokken 3:45 op. Klokken 4:30 køre ind til Aarhus. Klokken 5:00 ombord: Tur: 5:12-8:38 (afgang til tiden, men 10 minutters forsinkelse undervejs). Det gik. Jeg opererer med en lang bufferperiode. For en sikkerheds skyld. På udtur, togskift på København H. På hjemtur direkte CPH-Kastrup til Aarhus H.
Tidlig morgen på Aarhus H. Ved 5-tiden er der relativt stille. Aarhus_Hovedbanegaard_morgen_Marina_Aagaard_blog_rejseAarhus_Hovedbanegaard_morgen_Marina_Aagaard_blog_rejseSko_selfie_Lola_Cruz_Marina_Aagaard_blog_rejseAarhus_Hovedbanegaard_IC_tog_Marina_Aagaard_blogLanding i Kastrup, Københavns lufthavn. Der er ikke noget at gøre. Som Ole siger "I love it!" og man får altså lyst til at rejse ... Det sagt, så havde jeg en overgang så megen (job) rejseaktivitet, at jeg blev træt af at rejse! Men det gik hurtigt over igen. CPH_Copenhagen_Airport_Marina_Aagaard_blog_rejse CPH_Copenhagen_Airport_Marina_Aagaard_blog_rejseCPH_Copenhagen_Airport_Marina_Aagaard_blog_rejsePasset frem. Skal jeg rejse? Nej, jeg skal identificere mig selv. Pas_Marina_Aagaard_blog_rejseForedrag for en fantastisk forsamling. Efter foredraget. Klokken 12:38-16:24 (lidt forsinket) togtur hjem. CPH_Copenhagen_Airport_tog_Marina_Aagaard_blog_rejseDet er skønt at køre med tog. Følelsen af hjulene på skinnerne og toget der svajer let i kurverne. Roen i stillekupeen. Og masser af tid til at læse eller arbejde (i stedet for at køre). En flyrejse er fed. Det er en togtur også.. CPH_Copenhagen_Airport_tog_Marina_Aagaard_blog_rejseCPH_Copenhagen_Airport_tog_Marina_Aagaard_blog_rejse  DSB_tog_Marina_Aagaard_blog_rejseVed Aarhus H blev jeg hentet af Henrik i bil.
Vi kørte ud og hentede noget mad. Spiste hurtig aftensmad. Arbejdede lidt. Pakkede meget. Gik sent i seng. En lang, god dag.