Blogger? 1.000.000 view blog status

Af Marina Aagaard, MFT Et stort tal? Alt er relativt. Uanset hvad, fejrer jeg nu. At blog lever og har mere end 1 læser.

Læsere?

I denne eller sidste uge passerede bloggen 1.000.000 views: 1 million, der har kigget ind på blog. Lige præcis hvornår det skete er uklart. Ved skift fra personlig blog til portal forsvandt statistik! Ærgerligt med tab af oprindelig statistik. Men hurra for, at der er læsere (47.820 views nu i juli).

Følgere?

Jeg tror, der er 3 lige nu. Der var mange flere, men de blev 'afkoblet', da blog skiftede fra personlig blog til portal. Begge dele er wordpress, men desværre ikke samme system. Et tab, fordi det er rart med online venner, der deler ens interesser eller nysgerrighed. Jeg håber tidligere følgere finder og følger blog igen, enkelte møder jeg heldigvis IRL, in real life, og at også nye læsere har lyst til at følge bloggens indlæg.

Indhold?

Bloggen startede ret sent - i 2011 - med artikler om sundhed, motivation og træning. Eftersom sundhed hænger sammen med livsstil og rejser handler bloggen nu også om det. Fra få indlæg (månedligt) til daglige indlæg. Fra lange indlæg til flere kortere indlæg. Til kolleger, elever, venner, nysgerrige eller nørder ... og mig selv som memo eller minde. De senere års indlæg handler på opfordring også om egne erfaringer - gode og dårlige - i hverdagen, på job, i fritid og til træning - og på rejse. Jeg er taknemmelig for input, kommentarer og spørgsmål og svarer, når jeg kan. Blog status Blogger Blogging Office Desk Marina Aagaard blogFoto viser mit hjemmekontor, min 'arbejdsplads' som forfatter, foredragsholder, træner - og blogger (kan man vist godt sige efter 1608 indlæg). Kaffen er klar. Telefonen er klar. Tastaturet er klart. Kalenderen (af papir) er klar. Hovedtelefonerne er klar, hvis jeg skal følge med i et online foredrag eller forberede musik til et kursus eller holdundervisning. Jeg håber, at du har lyst til at læse med, læse mere og måske følge blog. Kom gerne med input, del historier eller viden, eller stil spørgsmål. Dette indlæg kunne let have været meget langt ... Heldigvis kunne det gøres kort, fordi jeg har skrevet om blog før. Hvis du gerne vil læse mere om blog(ging), er her udvalgte indlæg: En fitness blog fuld af ideer og ooooord … er vokset sig 100.000 views stor! (kort om blog) Fitness Blog Post 500 Hilsen: Mange Tak for Mange Views (status og tips til bloggere) Blog post 1000 status: 10 Tips og tanker om blog og blogging (teknik og tips for bloggere) Status p.t.: Fitness blog runder en halv million views (kort status 2016) KH Marina Her under oprindeligt blog look. Klinisk rent!