Top 10 mest besøgte rejsemål i Europa

Af Marina Aagaard, MFT Europas mest besøgte byer? Jeg tror, at mange kan gætte Top 3, men måske ikke rækkefølgen af byerne og enkelte af Top 10 listens andre byer overrasker måske ... Top 10 mest besøgte rejsemål i Europa

Fontana de Trevi i Rom. Et halvgammelt, halvgråt billede (taget på en dag uden for sæsonen) af en fantastisk seværdighed, der har være med i adskillige film.

Zappede i dag tilfældigt forbi og tilbage til en tysk tv kanal og så en udsendelse "Europäische Hauptstädte, die Sie kennen sollten", Europæiske hovedstæder, man skal kende. Den tyske kanal NDR ratede de mest besøgte byer i Europa og viste spots fra alle byerne.

Top 10 mest besøgte rejsemål i Europa

  1. London (17,38 mio. besøgende per år)
  2. Paris
  3. Rom
  4. Prag
  5. Amsterdam
  6. Wien
  7. Moskva
  8. Berlin
  9. Budapest
  10. Madrid
En interessant udsendelse med klip fra mindre kendte steder. Jeg har besøgt ni ud af de ti - ikke Moskva, som er svær at skaffe visum til - og kan sige, at jeg har lyst til at besøge dem alle igen. London har jeg besøgt mere end 12 gange. Suveræn by. De andre europæiske storbyer er nu også værd at besøge - og Rom er ganske særlig. peterskirken Peterskirken og -pladsen. Herunder det Sixtinske Kapel, helt ubeskriveligt. Skal ses. sixtine_chapel_ceiling At rejse er at leve.