Top 3 YouTube Fitness Video og Invitation til dig

Af Marina Aagaard, MFT AMA - Ask Me Anything. Spørg mig om alt. Sådan da.  I dag fik jeg en invitation til et online projekt, AMA, hvor man stiller sig til rådighed for at svare på spørgsmål inden for ens felt. Det er også formålet med denne blog og min videokanal: At svare på spørgsmål om sundhed og fitness træning. Derfor:
  1. Har du spørgsmål om sundhed og træning, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet.
  2. Vil du vide mere om motion og fitness eller hvordan øvelser opbygges og varieres, kan du også finde svar eller eksempler på min YouTube kanal.
  3. Faktisk vil jeg MEGET gerne invitere dig lige her og nu, og jeg HÅBER, at du har tid og lyst:
Klik ind på YouTube kanal via link her og Subscribe gerne. Det er fungerer kun som en tommel op, der er ingen forpligtigelser eller spam risiko. Normalt reklamerer jeg ikke særligt for mine kanaler, men aktuelt håber jeg, at interesserede har lyst til kigge ind netop nu, fordi ... Top 3 YouTube video For nylig skrev YouTube til brugerne, at hvis man ikke havde over et vist antal visningstimer, mister man nu pr. 20.2. retten til særlige faciliteter og til selv at få fordel af kanalen fremadrettet: Der vises reklamer på ens film på YouTube; dem tjener YouTube og firmaer på. Kun YouTubere med ekstremt mange følgere og visninger kan reelt selv tjene penge på det. Der er jeg desværre ikke, men det vil være ærgerligt desuden at miste særlige redigeringsmuligheder og afgive eventuelle rettigheder til indtjening til andre. Indtil videre er min kanals videoer med flest likes/seere (fra det meste af verden inklusive Danmark) disse tre: Top 3 YouTube Fitness videoer (ifølge statistik)
  1. Curtsy lunge - 0:44 min. video med en lunge variation - 129.671 views
  2. Stretching og Relaxation with Stability Ball - 7:16 min video med en bold stræk serie - 68.271 views
  3. Planke - 1:54 min. specielt til DR hjemmeside for at vise grundlæggende planke - 20.063 views.
De tre jeg selv foretrækker på grund af bedre lys, lyd og location ... Top 3 YouTube Fitness videoer med indhold:
  1. Trappetræning Variationer - 2:30 nem udendørs træning for DR hjemmeside - 1.213 views
  2. FlowMotion Workout - 8:30 simpel, lille workout serie filmet i Dubai Marina - 1.023 views
  3. Outdoor fitness på stranden - 3:12 nem udendørs styrketræning på lokal strand - 621 views
Tre videoer med træls gulligt lys, men brugbare tips og inspiration på flere niveauer: Du er meget velkommen på: Marina Aagaard channel Tryk gerne på: Subscribe - hvis du synes om kanal. Tryk på: Videos (så kommer oversigt over videoer) Tryk på video (så kommer den enkelte video frem) - du kan sortere efter Mest populære, Nyest og Ældst. 1. Ser du en video du kan lide, så tryk gerne på tommel op (vis hvilken slags video du foretrækker) 2. Ser du en video, hvor der mangler noget, skriv gerne kommentar. 2. Har du ønsker til videoer, er de meget velkomne. Og kommentarer er velkomne i kommentarfeltet. Tak for dit besøg og rigtig god weekend.