Lykken er ... at vågne op

Af Marina Aagaard, MFT ... at vågne op den første dag i et frisk nyt år: Et helt år med nye muligheder; 1 år = 365 muligheder. Lykken er også ... ... at have bryllupsdag d. 1.1.; så glemmer man aldrig datoen. ... at være blevet gift d. 1.1.2000; så glemmer man heller ikke, hvor mange år, man har været gift.

Ha-ha-ha. En nytårs-spøg fra min ægtemand, som ikke er særligt romantisk anlagt.


?Lykke er?? Lykke(n) er et godt helbred og en dårlig hukommelse. Ingrid Bergman Lykke er at have en stor, kærlig, omsorgsfuld, tætknyttet familie i en anden by. George Burns Lykke er konsekvensen af personlig indsats.  Elizabeth Gilbert Lykke er meningen og formålet med livet, hele målet og enden af den menneskelige eksistens. Aristoteles Lykke er, når det du tænker, det du siger, og det du gør er i harmoni. M. Gandhi Lykke(n) er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv. Ralph Waldo Emerson
Lykken er ... (titlen på en serie små tegninger, der en overgang blev bragt mange steder. Overskriften var altid "Lykken er ... " og en eller anden hverdagsaktivitet). 
Rigtig godt nytår og god uge.