Hjerne og krop i top bog: Sundhed i fritid og på job

Hjerne og krop i top - i fritid og på job. En inspirationsguide med stikord og tips om de fysiske og mentale områder, der påvirker motivation og vaner; sundhed, form og præstationsevne på job eller studie og i fritid inklusive motion og idræt eller sport. Bogen handler ikke direkte om hjernen, men om faktorer, der påvirker hjerne, hjerte og andre organer positivt.

Hjerne og krop i top bog

Hvad kan du gøre i dag for at blive bedre og få det bedre i dag, i morgen og fremadrettet? Bogen giver inspiration til varierede, tidseffektive metoder. Teksten peger ikke på én enkelt rigtig metode, men beskriver i korte afsnit adskillige strategier målrettet sundere, længere og sjovere liv. Bogens formål er - ligesom foredrag og kurser af samme navn - at medvirke til, at du relativt enkelt kan forbedre sundhed og form, hvilket påvirker præstationsevnen i positiv retning; i hverdag eller fritid. Hjerne og krop i top bog og foredrag Marina Aagaard Bogen har 50 korte afsnit om kost, motion, mindfulness med mere.

Fordele:

  • Let læst overskuelig inspirationsbog.
  • Giver en oversigt over indsatsområder.
  • Indeholder nyttige og specielle motionstips.
  • Indeholder nyttig viden om motivation og vaner.

Begrænsninger:

  • Bogen er ganske kortfattet; i guideform.
  • Bogen udelader af pladshensyn uddybende informationer og referencer.
  • Bogen udelader af samme årsag detaljerede øvelsesbeskrivelser; de findes på bloggen og YouTube kanal.

Fakta om bogen

HJERNE OG KROP I TOP  - i fritid og på job Forfatter: Marina Aagaard Sideantal: 160. Illustreret med fotos, grafik og tabeller. Udgave: 1. udgave, bog (sort/hvid). 1. udgave. E-bog (farver). Distribution: Publizon A/S. ISBN: 978-87-92693-09-9 (bog). Vejledende udsalgspris: DKK 100. E-bog ISBN: 978-87-92693-10-5 E-bog: DKK 75. Bog fås hos udvalgte boghandler, netboghandler bl.a. Saxo.