Forhindringsløb for hele familien: Strong Viking Roskilde 2017

Af Marina Aagaard, MFT OCR, Obstacle Course Running, events med forhindrings- og mudderløb, bliver mere og mere populært. Forhindringsbaner er alle tiders til træning af funktionel fitness og er ikke kun for individuelle eliteudøvere, men også hold med motionister - og for hele familien! Strong Viking Roskilde 2017 Forhindringsbaner giver alsidig og "beskidt" træning, der gavner form og humør hos både juniorer, vokse og seniorer. Vil man kæmpe om medaljer, kræver det hård træning. Men selv motionister kan være med for fornøjelses skyld: Når man deltager med et hold - fx familien - kan man hjælpe hinanden igennem banen.       

Strong Viking Roskilde 2017

I denne weekend er der igen forhindringsløb for både store og små, motionister og eliteudøvere: 16.09.2017   Strong Viking Roskilde Edition 2017 Roskilde Edition finder sted på den berømte plads, hvor Roskilde Festival finder sted. Et sted med alle de elementer, der skal til, for det perfekte forhindringsløb: Mudder, vand, skov og vilde forhindringer! Her kan man vælge mellem: Lightning 7km Warrior 13km eller Beast 19km! 17.09.2017 Strong Viking Roskilde Edition - Family Run 2017 Finder også sted på Roskilde Festival pladsen. Og er for familier som leder efter en virkelig sportslig familie udfordring? Eller for de, der sammen med venner/veninder vil have en unik oplevelse: Strong Viking Familie Løb handler ikke kun om forhindringer og mudder, men også om masser af sjov. Det danske firma Kompan, som laver unikke, funktionelle legeredskaber og udendørs fitness redskaber, leverer udstyr til banen, så det lover godt for weekendens aktivitet. Måske ses vi (min billet er klar, men er familien?!)

Læs mere på:

OCRDanmark Kalender - oversigt over OCR løb i Danmark. Kompan - side med udstyr til mange formål Fotos: Strong Viking (Amsterdam) Fotos: Kompan (Strong Viking Familie)