Motivation? Dagens motivationscitat: Opt-in Optimist

Dagens træning: Træn optimisme. Optimisme. Ifølge Den Danske Ordbog en indstilling, der er præget af tro på en positiv udvikling i en bestemt sag eller i al almindelighed.

Optimist

Vær optimist. Træn optimisme. Hvorfor? Fordi. Det fremmer mental sundhed. Og: Optimisme tiltrækker mere optimisme. Drop pessimisme. Den gør ingen gavn og tager pladsen op for optimisme. PC_problemer_IMG_2708PC problem. Hvad tænker du nu? Tænker du "åh nej" eller "hurra, en naturlig pause"?

Opt-in

Opt-in, omtrent "vælg at være med", er en engelsk betegnelse for en bekræftet tilmelding fx til et nyhedsbrev, det vil sige en tilmelding som er foretaget aktivt; et bevidst valg. Nu er det tid til opt-in: Vælg optimisme til. The pessimist sees difficulty in every opportunity. The optimist sees the opportunity in every difficulty. Winston Churchill, britisk premierminister (1940-1945, 1951-1955), 1874-1965 Optimisten ser muligheder i hver en vanskelighed. Pessimisten ser vanskeligheder i hver en mulighed. Winston Churchill, britisk premierminister (1940-1945, 1951-1955), 1874-1965 Man er ikke født optimist eller pessimist, man kan vælge. Vælg at være optimist fra i dag: Se mulighederne i forhindringer og udfordringer og tag prøvelser som muligheder for at lære mere, muligheder for at udvikle hjernen og kroppen. Sandheden? Ja, der kommer udfordringer, så man momentant glemmer optimismen; det er netop derfor man skal træne, opbygge et stabilt fundament af generel optimisme. God dag, uge, måned, år