Kilimanjaro trekking – Fysisk forberedelse, rejsetips og en sand trek historie

Kilimanjaro trekking - Fysisk forberedelse, rejsetips og en sand trek historie. En bog om fysisk forberedelse til trek samt specielle rejsetips for især trek novicer. Bogen afrundes med en gennemillustreret dag-for-dag-beskrivelse af et trek. Bogens tips om fysisk træning, forberedelse - for begyndere eller vante motionister - er anbefalet læsning for alle, der skal på trek med udfordrende vandring. Kilimanjaro Trekking og fysisk forberedelse Marina Aagaard bog rejse

Kilimanjaro Trekking

Bogen er en let læst basis håndbog om forberedelse til (Kilimanjaro) trek med tekst og tips baseret på research, samtaler med guider, trekkere og egne trek erfaringer. Bogens mål er at medvirke til, at nye trekkere får den bedste trekking oplevelse med mere overskud og mindre risiko for ubehag, overbelastning og skader. Bogen giver 50 tips til trek forberedelse inklusive rejse-, sundheds- og motions-aktiviteter, der kan praktiseres af alle, der skal på trek.
"Nu har jeg købt billet til Kilimanjaro (...), så nu er jeg i fuld gang med forberedelserne. Din bog er guld værd, tak. Jeg vil være i topform, så chancen for at nå toppen er størst mulig." A.V. (2017)
Bogen er især skrevet som inspirationsbog til nye trekkere, unge, voksne eller ældre, samt trænere og motionsvejledere - og er blevet godt modtaget af kommende trekkere.

Fordele:

  • Let læst, overskuelig håndbog.
  • Indeholder nyttige og specielle rejsetips.
  • Indeholder unikke tips til fysisk træning før trek.
  • Indeholder en kortfattet, personlig, hudløst ærlig trek historie.
  • Gennemillustreret med over 340 farvefotos af naturen i 1400-5895 moh.

Begrænsninger:

  • Bogen er ganske kortfattet; i guideform.
  • Bogen udelader af pladshensyn uddybende informationer og referencer.
  • Bogen udelader detaljerede bjergbestiger beskrivelser; findes i: Kilimanjaro. Guide til natur og bestigning.

Fakta om bogen

KILIMANJARO TREKKING Fysisk forberedelse, rejsetips og en sand trek historie Forfatter: Marina Aagaard Sideantal: 290. Gennemillustreret. Over 340 farvefotos, egne og medtrekkeres. Udgave: 1. udgave. E-bog. Distribution: Publizon A/S. ISBN: 978-87-92693-03-7 Vejledende udsalgspris E-bog: DKK 100. Bog fås hos udvalgte netforhandlere bl.a. Saxo.