Motivation? Motivationscitat: Om at leve og at rejse

Af Marina Aagaard, MFT Et hyppigt brugt citat, ikke kun blandt rejseblogger, er H.C. Andersens: At rejse er at leve.

At leve og at rejse

Det er jeg meget enig med Andersen i. Alligevel så jeg forleden et stærkt nyere citat, som jeg er lige så enig i og hvis ordlyd kan være en sund og mindful leveregel.
"Husk at leve mellem rejserne" (Karen Seneca, journalist)
At leve og at rejse Aphrodites rock Cyprus Marina Aagaard blog travel "H.C.Andersen har jo ikke ret. Livet er ikke noget, du kun skal se frem til. (...) Jeg er helt enig i, at det er fantastisk at rejse, men jeg vil alligevel påstå, det er endnu mere fantastisk, hvis du kan gøre dit liv til en lang rejse. God tur." Karen Seneca, journalist (rejseblokken.dk) Hørt! "At leve er at rejse" (Marina Aagaard) ... hvis ikke fysisk, så mentalt. God rejse og god (hver)dag!
Læs mere (på min side om rejser):

Rejser

Vild med rejseartikler og rejseguider? Også jeg. Så jeg har samlet rejseoplevelser og rejsetips baseret på ophold samt research og samtaler med lokale. Lige dele storbyferier, naturrejser, kulturture og motions- og sportsrejser. Lige gerne til lands, til vands og i luften – transport med eller uden motor – og nyder både low budget, telt og B’n’B, og luksus, spa hoteller og resorts. Overvejer du at rejse? Tjek lokale tips, der kan spare dig for mange penge og give flere og bedre oplevelser på turen. Tjek Rejser.