Fly Fitness bog: Guide til bedre og sundere flyrejser og smart flymotion

Af Marina Aagaard, MFT Fly Fitness - Guide til bedre og sundere flyrejser og smart flymotion. Anden udgave af den essentielle e-bog om sundhed og motion ombord på fly.  Bogen er anbefalet læsning for alle, der rejser med fly, uanset om det er 1-2 gange om året som del af ferien eller ugentligt i forbindelse med job. Fly Fitness bog sundere flyrejser flymotion Marina Aagaard blog travel rejse

Fly fitness

Bogen er en lille, let læst håndbog om sundhed og velvære ombord på flyet med nogle simple øvelser som rent faktisk kan laves i sædet eller i midtergangen. Bogens mål er at medvirke til, at flyrejsende får en mere behagelig rejse og frem for alt reducerer risikoen for blodpropper efter især middellange til lange flyrejser. Bogen giver mere end 20 tips til sundhed om bord på flyet og for de fleste tips vedkommende er der ekstra informationer og råd. Bogen indeholder desuden 10 nemme motionsaktiviteter, der kan laves stående, og 10 nemme motionsaktiviteter, der kan laves siddende i flyet. Bogen er skrevet til alle flyrejsende samt sundheds- og motionsvejledere.

Fordele:

  • Kortfattet, let læst håndbog.
  • Øvelserne kan (i modsætning til en del andre 'flyøvelser') laves i flyet.
  • Indeholder essentielle sundhedstips til flyrejsende.

Begrænsninger:

  • Bogen er meget kortfattet.
  • Bogen er stadig uden illustrationer for at begrænse omfang.

Fakta om bogen

FLY FITNESS - Guide til bedre og sundere flyrejser og smart flymotion Forfatter: Marina Aagaard Sideantal: 45. Udgave: 2. udgave. E-bog. Distribution: Publizon A/S. ISBN: 978-87-92693-01-3 Vejledende udsalgspris E-bog: DKK 205 Bog fås hos udvalgte netboghandlere bl.a. Saxo.