Sjipning Sjip dig i form bog – Sjippe teknik, øvelser og programmer

Af Marina Aagaard, MFT Sjipning Sjip Dig i Form - Sjippe teknik, øvelser og programmer Nyere dansk e-bog om en tidløs træningsform, sjipning, der lige nu er oppe tiden. Til opvarmning, konditionstræning, motoriktræning, fitness og fedtforbrænding. Sjipning er nem og intensiv træning, som forbedrer kondition og motorik og øger fedtforbrænding. En træningsmetode, som ikke alene kan bruges af boksere og CrossFit entusiaster, men af motionister og idrætsudøvere på alle niveauer. Sjipning er tidseffektiv træning; 15 min. sjip kan forbrænde det samme som 30 min. jogging. Sjipning_Sjip_dig_i_form_Marina_Aagaard

Sjipning Sjip dig i form

Bogen er et idekatalog med væsentlige tips til at komme i gang og unikke tips til vante sjippere, som ønsker mere varieret og effektiv sjippe træning. Bogen viser 7 grundbevægelser, som kan varieres på utallige måder ved justering af de 7 belastningsfaktorer og de 7 koordinationsmetoder. Bogen indeholder desuden mange programeksempler og ideer til planlægning af sjippetræning med både kontinuerlig kredsløbstræning, cirkeltræning og intervaltræning. Der er links til videoeksempler. Inspiration til trænere, instruktører, fitness boksning instruktører, fysioterapeuter, idrætslærere og -studerende og motionister. Til brug i holdtræning, fitness, personlig træning, fysisk træning, CrossFit og idræt i praksis på skoler, gymnasier, seminarier og idrætshøjskoler. Bogen har 10 let læste kapitler, der alle omhandler sjipning. Efter indledningen omhandler de næste ni kapitler: Valg af det rigtige sjippetov, Musik, teknik og sikkerhed, Konditionstræning, Sjipning basisbevægelser, Variationer og kombinationer, Sjippe cirkeltræning, Sjippe intervaltræning, Sjippe nedvarmning, Udspænding og afslapning. Bogen er skrevet på baggrund af mange års erfaringer med sjippetræning i diverse sammenhænge; indendørs såvel som udendørs. Her samlet i et nyttigt idekatalog.

Fordele:

  • Første danske håndbog om en meget populær træningsform
  • Særlige tips til begyndere og let øvede, fx tips til kryds- og dobbeltsving
  • Mange sjippe program eksempler, puls, cirkel og interval
  • Links til videoeksempler
  • Illustreret oversigt med de syv grundøvelser og variationer
  • Redskaber til at designe egne programmer; meget anvendelig for instruktører og trænere som bruger sjipning i træningen

Begrænsninger:

  • Bogen forudsætter ved design af egne programmer en vis viden om træning.
  • Styrketræning er udeladt og stræk med tov kun kort nævnt - for at begrænse sideantal. Der henvises til anden litteratur; fx Fitness bogen.

Fakta om bogen

Titel: Sjippetræning Sjip Dig i Form - Sjippe teknik, øvelser og programmer Forfatter: Marina Aagaard Sideantal: 118. Illustreret, fotos og tegninger; farve. Udgave: 1. udgave. E-bog. Distribution: Publizon A/S. ISBN: 978-87-92693-92-1 Vejledende udsalgspris E-bog: DKK 100. Hos aagaard og udvalgte netboghandlere bl.a. Saxo.