1 Workout: 11 øvelser a 1 repetition WOD

Ugen der gik 18 2024: Make-up, klumme og nyhedsbrev

Ugen der gik 18 2024 fra 29. april til 5. maj. En uge med blandet vejr og internationale dårlige nyheder. Her er halvtravlt og jeg shopper.

Mange gåture med Rex pga. Henrik har styrtende travlt p.t.

Personlig træning. Firmatræning udendørs. Holdtræning. Moderat selvtræning, men åndedrætstræning hele ugen, men uden app’en, for transmitteren ikke virker.

Ugen der gik 18 2024

Ugen  starter i Aarhus (foto) med noget helt, helt anderledes end vanligt.

Ugen der gik 18 2024 Aarhus Aa Marina Aagaard blogHavde fået et stormagasin-nyhedsbrev ind i mailboksen med annonce for make-up sessions. Jeg tilmeldte mig fuld af nu-skal-der-ske-noget-nyt-gå-på-mod.

Mandag

Nu var det dagen. Jeg havde allerede fortrudt, for jeg bruger stort set aldrig make-up og i så fald skal det være nemt. Men nu kunne jeg ikke nå at melde afbud. Ind til Aarhus, hvor der først er outdoor fitness personlig træning.

Dernæst snupper jeg et Aarhus Aa foto og en kop kaffe med mere på vejen.

Mødte op og mødte Oliver, der i en times tid baksede med projektet med Mac produkter (som jeg aldrig har brugt). Jeg pippede: Det skal være nemt. Svaret var ja: Men alligevel var der mange produkter i spil. Resultatet blev superflot. Glemte desværre som sædvanligt en selfie, men købte optimistisk produkter (til en mindre formue) til grunding og øjne.

Selvsamme produkter (og goodie-gaver) står dog urørte endnu. Om aftenen FlowMotion træning med de lokale.

Aften gåturen er i multicolor. Dernæst skrivning af JP klumme til ret sent på aftenen. Det var pludselig deadline tid.

Tirsdag

Skift til sommerdæk hos værkstedet i Egå. Hurtigt ind og ud. Rigtig godt, bortset fra at det ikke føles helt rigtigt, da jeg ruller af sted på motorvejen. Det viser sig senere, at 1) hjul er ikke afbalancerede og 2) der er en skævhed i det ene. Så det bliver en længerevarende ommer i ugerne efter.

Onsdag

Det er d. 1. maj. Vejret er super og mange er ude til arrangementer. Jeg er til dejlig holdtræning med entusiastiske deltagere, besøg hos mor og far. Og så er der eller skrivning af nyhedsbrev: Det er d. 1. i måneden.

Et hus med en have, der hylder biodiversitet …

Torsdag

Firmatræning tid. Nu ude i det fri. Det bliver med trapper, borde, fliser, elastikker, vægtstænger og kettlebells. Senere på dagen FlowMotion indendørs.

Fredag

Bilvask, løbetur og træning i Hornslet. Plus skrivning og gåture.

Og en sjældenhed. Jeg har (online) shoppet og får nu fornøjelsen af unboxing.

Mandag så jeg på min vej gennem stormagasinet et par sko (man skal aldrig handle, når man er sulten …), men de passede ikke. Så jeg tænkte lidt over det: Har jeg virkelig brug for et par nye hvide slip-in sneakers. Svar: Ja, det tror jeg nok. Jeg har en del par sko, men ingen til lige at smutte i og det savner jeg. Ergo bestiller jeg et par tirsdag på Steve Madden hjemmesiden (jeg har et par andre af hans meget behagelige sko). Fredag dukker de op – og de passer.

    

Lørdag

Det regner igen. Midt på dagen løbetur med søster i Marselisborg Skov. Så Trivial Pursuit hos mor og far. Hjemme igen, gåtur med Rex: Golfbanen og stierne omkring den driver af vand.

Søndag

Det regner igen, igen. Det er d. 5. maj, fejring af Danmarks befrielse 1945. Det er der spot på i tv og i byrum og haver med flag. Her er dog ingen særlig fejring. Jeg skriver et lille Gåsebakken Nyhedsbrev (med tilbud om et par outdoor motion freebies).

Så gik den uge.

 

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 Workout: 11 øvelser a 1 repetition WOD