Outdoor fitness i JP: Motionsløb for sundhed og form

Ugen der gik 19 2023: Motion, Midtjylland og Mugler

Ugen der gik 19 2023 fra d. 8. til d. 14. maj byder på lidt mere motion, fysisk og på skrift. Fra torsdag til søndag er vejret magisk. Høj sol og meget varmt, 20 grader? I alle tilfælde ligger folk på stranden uden tøj på som var det højsommer. Og skoven er supergrøn.

Gode gåture, tre løbeture, en 30-turs trappetræning plus lidt styrketræning og holdtræning med diverse træning samt personlig træning med mobility. Desuden åndedrætstræning – stadig uden app’en, fordi den ikke virker (iOS problemer oplyser firma), men med en håndfuld okay programmer, så jeg træner 12-15 minutter hver dag.

Ugen der gik 19 2023

Fornuftig træningsmængde, moderat volumen, i Fitness X, TRIF Fitness, i kælderen, på havnen og i skoven.

I ugens løb

På gå- og løbeture i dag grønne.

Ugen der gik 19 2023 grøn skov og sol Marina Aagaard blog Ellers foregår en (for) stor del af tiden indendørs med skrivning af mailsvar og foredragstekster samt klumme til Jyllands-Posten Outdoor, lørdag, “Løb for livet!” Samtidig med at jeg er ved at lægge sidste hånd på bogen “Løb dig i form”, som har været halvfærdig i et par år.

H&M har indgået samarbejde med Thierry Mugler, der står for knivskarpt design. Selvom jeg ikke er fashion-shopper tjekker jeg for en gangs skyld ind på en modehjemmeside. Denne uge, torsdag d. 11.5. er der launch date. Men da jeg kigger ind om formiddagen, er de fleste relevante varer allerede udsolgt. Det var hurtigt, men det kunne jeg måske have sagt mig selv. Og mens jeg smøler med min bestilling, bliver den ene vare udsolgt. Det eneste, der kommer i min kurv er derfor et bælte. Arrrrgghh. Netshopping er ikke mig. Det er dog eneste mulighed, for varerne er ikke til salg i den fysiske butik. Kun i København har man enkelte items tilbage. Sådan kan det gå!

Midt på ugen i gråvejr og regnvejr tager jeg til Midtjylland for at holde Træning der tæller foredrag for en afdeling af Gigtforeningen. Det er en flot hal, med stort fremmøde og ditto energi. Alle er med til øvelserne og der er en imponerende spørgelyst. Det er fantastisk. Super dag.

Weekend

Weekenden slutter med endnu mere sol og varme:

Fredag morgentræning i Aarhus. På havneområdet ser jeg et kæmpe AIDA krydstogtsskib sejle ind. Da jeg senere for en sjælden gangs skyld går rundt i Aarhus i diverse ærinder, er det tydeligt at der er udenlandske gæster, bl.a. flittigt fotograferende asiatiske cruise-gæster. Jeg kigger ind hos H&M; nej, ingen Mugler, men som trøst en sort vest, en sort jakke og et par lilla slacks. Salling Rooftop, det populære samlingssted med cafeer, glasgangbro og super udsigt ove byen er netop færdig-renoveret, men det når jeg desværre ikke.


Men før da får jeg trappetrænet ved Ørnereden.

Lørdag er en dejlig dag. Først løb i Hestehave Skov om morgenen. Senere på formiddagen kommer der endelig nye Lenovo batterier til vores ThinkPad Extremes – og et IT-geni, dukker op og hjælper med installation og opdateringer. En kæmpe lettelse. Jeg har levet i frygt i flere måneder. Det originale batteri har aldrig haft det godt og det seneste år har det været helt fladt. Så fladt at den bærbare kun har kunnet fungere med strømforsyning. Så fladt at det trods strømforsyning har taget 5-10 minutter, inden der er kommet liv i den … til lyden af høje, ildevarslende hyletoner. Også når jeg har holdt foredrag. I dag ånder jeg lettet op.

Søndag er endnu en dejlig dag. Løb med søster i Marselisborg Skove og Trivial Pursuit hos mor og far. Hyggeligt.

Derefter hjem til laks og pasta – og gåtur omkring golfbanen.

En god uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outdoor fitness i JP: Motionsløb for sundhed og form