Shoe story: Fest og farver multicolor træningssko

Ugen der gik 15 2023: Fest, spiseri og påske fest

Ugen der gik 15 2023 fra 10. til 16. april. En uge med gråvejr og høj sol og krig, klimakatastrofer og atomkraftværk åbning (Finland) og lukning (Tyskland).

ESA gør klar til og afsender rumsonden JUICE (JUpiter ICy moons Explorer) d. 14.4 4:44 pm, der om 8 år når frem til Jupiters måner – på udkig efter liv, sådan cirka.

Ugen der gik 15 2023

Ugen der gik 15 2023 Marina Aagaard blogMandag var 2. påskedag og dagen, hvor vi er til kobberbryllup hos gode venner. Først klassisk dansk frokostbuffet på den lille Kystens Perle, Horsens – med fine laserudskårne bordkort i træ – og så hjem i privaten til hi-fi musik, lakrids og fin whisky fra Taiwan og Irland.

Ugen går med spirende forår og lidt ekstra løb som forberedelse til næste uges Ree Park Safari Run … men sidst på ugen, da jeg skal gå all-out siger det højre knæ stop. Så det bliver træningsfri søndag.

Hele ugen åndedrætstræning. Det er ikke optimalt, men lille fremgang.

Tirsdag, onsdag, torsdag personlig træning, holdtræning, firmatræning og styrketræning som vanligt. Selvtræning med bl.a. prowler og hop træning.

Fredag til værksted med bil som larmer (bremsens motor er nødlidende og sætter alle signallamper og -lyde i gang). Dernæst coaching og sidst på dagen – takket være Henriks fødselsdagsgavekort til Risskov til spisning på Spiseri Elfe. Det er supergodt, næsten: Alt er godt, bortset fra min lakseforret, der har appetizer størrelse. Dernæst lange filet. Til sidst rabarber trifli. Til det hele en Garden spritz og et glas hvidvin.

Lørdag til forsinket påskefrokost hos mor og far – for nu er familien hjemme fra deres udflugter – vi får som vanligt skidne æg. Skønt. Og dernæst fars hjemmelavede memma; den finske påskedessert for fans af en tung, mørk, klistret malt-masse.

Så hjem igen, hvor to gæster kommer på besøg til aftensmad med oksemørbrad og rodfrugtkompot.

Søndag gåtur ved Rosenholm og Ivers Kilde. Og ellers står dagen på skriveri, tøjvask og oprydning.

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoe story: Fest og farver multicolor træningssko