5 AM Club Motion: 20 minutter workouts puls, styrke eller stræk

Ugen der gik 13 2023: Circuit og discodans

Ugen der gik 13 2023 fra d. 27. marts til d. 2. april. En uge med mere af det samme krig og atter krig og den største artilleriøvelse på dansk grund i 30 år. I Oksbøl kører NATO soldater rundt og tester materiellet. Rundt om i verden er der klimakatastrofer her og der og alle vegne. I Danmark er det hele bare drivvådt og sumpet af regn og atter regn.

Fra denne uge er det uigenkaldeligt slut med gratis coronaprøver. De sidste testcentre lukker. På høje tid. De ufatteligt mange penge på ligegyldige tests kunne have været brugt bedre. Berlingske (2021): “Lækket notat afslører, at regeringens teststrategi koster to milliarder om måneden”; eksperter: Det er det rene vanvid, vi har gang i i Danmark.

Ugen der gik 13 2023

Ugen byder på det sædvanlige her på matriklen – og så lidt ekstra.

Ugen starter med morgentræning morgensol på Aarhus Ø, men resten af ugen (gåture med Rex i) halvkoldt vejr med mere regn og tåge. Så lørdag og søndag lidt sol igen.

Træningsmæssigt halvdårlig uge

For lidt løb, trappetræning og styrketræning, men ellers:

Personlig træning (Aarhus Ø), holdtræning i FitnessX, egne og vikartimer, og FlowMotion holdtræning her mandag og torsdag. Dog ingen firmatræning i denne eller næste uge.

Selvtræning med prowlertræning og bentræning samt højhustrappetræning.

Bortset fra en enkelt dag daglig åndedrætstræning; lille fremgang.

Jeg er stadig i gang med at teste Iqniter pulsmåling-armbåndet. Det bliver ikke til så meget i denne uge, moderat antal hjerter – blandt andet fordi jeg ikke får startet app’en til 3-4 selvtræninger.

Tirsdag vikar i holdtræning i FitnessX Hasselager, første gang der, og for første gang længe trappetræning indendørs (højhustrappen er mere trist og beskidt end nogensinde), og bagefter et smut hjem til træning med mor og far i udestuen.

Sidst på dagen gåtur i tåge omkring golfbanen.

Onsdag holdtræning timer i FitnessX Viby, lidt selvtræning og hjem til kursusforberedelse og gåtur ved Kalø Slotsruin.

Torsdag tager jeg nordpå ved middagstid og holder inspirationskursus i cirkeltræning. Der er en superenergisk stemning, deltagerne går virkelig til den med øvelserne. Om eftermiddagen kommer en overnattende ven fra Tyskland. Med mange kilo kaffebønner med som gave.

Weekend

Fredag laver Henrik og ven lasagne, mens jeg coacher og skriver. Vi spiser et festmåltid.

Lørdag spiser vi brunch på Karen’s Køkken i Ebeltoft og derefter går vi tur i Mols Bjerge nær Molslaboratoriet. Det er meget sumpet.

Om eftermiddagen dækker jeg bord, og om aftenen holder Henrik fødselsdag sammen med en lille flok venner, mens den overnattende ven, søster og jeg tager til Aarhus:

Vi spiser vietnamesisk på KJ Minh, jeg får Risruller Cua (krabbe), gurkemejepandekage med kylling og stegte bananer med pandekage og is. Dertil et glas riesling.

Bagefter tager vi på Café Opera på Banegårdspladsen og danser ‘disco’ til blandet 80’er musik og lidt nyt. Jeg foretrækker tungere rytmer, men det er o.k. musik, så vi får da danset noget. Det er første gang i lang tid for mit vedkommende og jeg mærker, at jeg savner det. Det må jeg gøre noget ved!
Allerede ved 00:15 tiden tager vi hjem; vi skal løbe i morgen.

Søndag går det meste af morgenen med at rydde op efter fødselsdagen, utroligt at der så meget efter sådan en lille sammenkomst …

Jeg tager til Marselisborg Skovene og løber 8,5 km med søster, derefter spiller vi Trivial Pursuit med mor og far. Efter at vi har set en adskilt matrjosjka dukke.

Hjem igen, hvor en ven kommer forbi, så vi er fire til svinemørbradsgryde med ris og et glas hvidvin.

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 AM Club Motion: 20 minutter workouts puls, styrke eller stræk