Pretty Woman The Musical i Aarhus

Ugen der gik 2 2023: Foredrag, fitness og friends

Ugen der gik 2 2023. Ekskong Konstantin stiller lakskoene og Lise Nørgaard bisættes. Krigen i Europa fortsætter med brutal styrke. Ugen igennem regner det og storm oveni sidst på ugen.

En god og overraskende nyhed: 20-årige Rasmus Vestergård Johansen vinder fredag en sølvmedalje ved junior-VM i skeleton i den tyske by Winterberg. Vintersportsdisciplinen foregår maveliggende på en kælk med hovedet – en topfart på 125-130 kilometer i timen ved junior-VM (Rasmus’ fart). En vaskeægte dansk idrætssensation, ifølge Tom Johansen, som er udviklingschef i Danmark Bobslæde og Skeleton (og far til Rasmus). 

Her er der travlt med foredrag, fitness og gode venner, rigtige ‘Friends’.

Ugen der gik 2 2023

Ugen der gik 2 2023 Marina Aagaard blog Ugen går næsten som vanligt med små variationer.

Personlig træning, holdtræning, firmatræning samt selvtræning med vægte, maskiner og kettlebells; desværre uden åndedrætstræning; åndedrætstræneren virker på 2. måned ikke.

Foredragsforberedelse til fitnessforedrag i denne uge og uge 3 og afsluttende 1. redigering af Fitness og styrketræning, 5. udgave.

Mandag

Ugen starter med fitness. Om morgenen TRIF Fitness træning, 46 min. trappetræning – med ny PR, alle intervaller på 25:18 – og 4 x 6-8 modificeret frivend. I løbet fitness forberedelse. Om aftenen træningsforedrag i et stort foreningsfitnesscenter i Højbjerg.

Tirsdag

Det regner igen ind – afbrudt af sol om formiddagen – og tømrerfirmaet kommer og brækker 1/3 af kælderloftet ned – og går igen. Kost og Motion 2023 online webinar. Men min hjælper bliver syg, så jeg må klare det selv, dvs. uden live chat. Ærgerligt.

Onsdag

Masser af træning. Ny PR: 3 x 3 toes to bar (hængende benløft), det er eller gået elendigt længe.
Besøg hos en VIP veninde, en af verdens mest omsorgsfulde, hjælpsomme og festlige personer. Nu hjemme i sengen, fordi lægerne har opgivet. Jeg krammer og beder … og bider tænderne hårdt sammen af skuffelse over uretfærdigheden.

Torsdag

Interview; Hjemmet vil have gåprogram og fakta. Om aftenen FlowMotion træning kælderen for første gang i 3 år. Holdet er fyldt og der er en god stemning.
En ven fra Dubai kommer på besøg og overnatter. Der er ribeyes og rødvin – og laks og hvidvin til mig. En ven fra vejen kigger ind for at hilse på. De drikker mere rødvin.

Fredag

Online coaching med ny ‘atlet’. Quitters Day facebook live klip. Gåtur ved Mågeøen. Det er råkoldt og det blæser kraftigt.
En ven fra vejen kigger forbi med pizza – og pasta bolognese til mig.

Lørdag

Henrik får endelig sorteret uldtrøjer og jakkesæt og vi kører af sted med seks store poser med tøj til Rotary Rønde. Gåtur med Rex ved Kalø Vig. Dernæst en times træning i TRIF Fitness.

To venner, en fra vejen, en fra Risskov, kommer på besøg og hjælper med madlavningen; svinemørbrad med ovnbagte kartofler, fløde-champion-løg-sovs, og jeg laver salat.

Søndag

Der er Fitness Tryday i det lokale fitnesscenter (en landsdækkende event, der foregår i foreningsfitnesscentre). Men selvom masser af fitness lokker, har jeg også en aftale om 8,5 km løb delvis i mudder (i Marselisborg Skovene forbi Skovmøllen) med søster og Trivial Pursuit med forældre (der har lavet søde små kødpiroger til frokost) og det har forrang.

Hjem igen. Gåtur med Rex i rusk og regn. Så restegilde: Tomatsuppe, svinemørbrad, salat og ris.

TV og tidligt i seng.

 

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty Woman The Musical i Aarhus