Julekalender motion 4 minutter mikrotræning

Ugen der gik 48 2022: Kulde, exit og X-MAS

Ugen der gik 48 2022 28. november til 4. december. Det bliver koldere, krigen bliver værre og Danmark må forlade FIFA Fodbold VM i Qatar med nederlag til Frankrig og uventet nederlag til Australien.

Her er det kolde, dejlige, gåture med Rex og et sjovt juleløb i København.

Ugen der gik 48 2022

Ugen der gik 48 2022 Marina Aagaard blog X-MAS TRAILS Copenhill

Ugen flyver forbi. Personlig træning, holdtræning, selvtræning. Løb på trapper ved Ørnereden, trappetræning på maskine og det løse (styrketræning).

Manden har urimeligt pres på, så først på ugen går jeg i gang med at arrangere, at vi kan holde et par dage fri i næste uge. Der er flere ting, der skal falde på plads, så går der lidt tid med det.

Rydder op, gør klar, pakker – til løb og afslapning.

Fredag eftermiddag kører vi til København, hvor vi bliver dejligt modtaget af gode venner. God aftensmad, god seng og god morgenmad. Næste morgen tager vi af sted til Amager Bakke, Copenhill, hvor jeg deltager i et Nordic Race arrangement:

X-MAS TRAILS, løb ned og op ad trapperne flest gange på 45 minutter. Det går lidt bedre end jeg har regnet med, så jeg når seks ture. For hver tur for man en voucher, så bagefter må man hente et antal pakker.

Ugen der gik 48 2022 Marina Aagaard blog X-MAS TRAILS Copenhill JulemandDet kan jeg ikke rigtigt overskue, så jeg får ikke udpeget andet end et par sæber, lidt solcreme og tonicvand.

 

Næste dag slapper vi af hele dagen … og på grund af ringe restitution (ingen varme-kulde bad som vanligt) kan jeg godt mærke mine lægmuskler.

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender motion 4 minutter mikrotræning