Motivation? Citat: Giv, giv, giv, mere, tak

Personlig træning der virker: Vilde resultater

Personlig træning gør forskel. Kan give vilde resultater. Også selvom man ikke tror det.

Er din (personlige) træning rigtig, kan den være livsforandrende.

Her er tre effekter, som trænende har oplevet dem.

Det fortæller jeg lidt om her:

https://fb.watch/h6K4Nm3R4H/

Personlig træning

Topform

Personlig træning der virker Marina AagaardSelvom man aktuelt er skadet, kronisk syg (visse sygdomme) og i meget dårlig form er det muligt at komme i virkelig god form – med den rette træning og tålmodighed.

Færre smerter

Det første facebook opslag om temaet personlig træning tilføjede jeg denne kommentar: “Min personlige træning er personlig, derfor har jeg til dato ikke brugt ‘testimonials’. Også fordi klient-feedback er (det jeg hører) så positiv, at man kunne tro referat er ‘digt’. Men. Den rette træning er næsten mirakelmedicin (som set i flere tv-programmer om sundhed og livsstilsændringer); hvad jeg oplever her og hos dygtige kollegaer. Det budskab må gerne deles igen og igen og igen.”

Spørg også gerne – fx i kommentarfeltet.

Bedre humør

Det sidste facebook opslag om temaet personlig træning – i denne omgang – omhandlede en fantastisk bivirkning ved træning, at humøret bliver bedre. Facebook teksten var kort: Stress, en folkesygdom. Træning løser desværre ikke alle problemer, men mange, og det kan hjælpe effektivt mod stress (ved rigtig dosis). På Danmarks Mentale Sundhedsdag (hvert år i oktober) og ellers: Fokuser ikke kun på det mentale, men også det fysiske.

Rigtig god træning.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Giv, giv, giv, mere, tak