SUCCES formel: Succesfuld målsætning og vaneændring

Ugen der gik 46 2022: Krise her og der og sne

Ugen der gik 46 2022 fra d. 14. til 20. november. Gråvejr, krise og krig, der greb om sig; onsdag lander et missil i Polen?! Ugen går med debat om Qatar og søndag starter Fodbold VM i netop Qatar. Lørdag falder årets første sne på Bornholm, søndag lander den her hos os i Ugelbølle.

Ugen der gik 46 2022

Ugen der gik 46 2022 Marina Aagaard blogHer på matriklen er der travlhed med læsning og skrivning og nye fitnessprogrammer. Men også ‘krise’. Der er pres på alle mulige og umulige måder; vi er pressede, og ikke kun af eskalerende hus-, el- og madudgifter (dieselprisen er heldigvis faldet fra ca. 16 til 14 DKK, ikke ligefrem billigt, men en lovende tendens).

Hver dag længere gåture i blæst, gråvejr – og mørke – med Rex. Ugen starter godt med okay mængde skridt 12.000, 16.000 og 18.000 og det fortsætter. Plus det løse. desuden personlig træning, holdtræning og trappetræning 30 ture: 30 x 121 x 2: 7.260 trin.

Og åndedrætstræning! I denne uge virker apparat igen. Men kun et par dage og app’ens 3-i-1 program, ca. 20 minutter, er for hårdt, dvs. for stort spring i progression; jeg går fra Perfect til Poor i præstation. Demotiverende.

Det blæser meget det meste af ugen. Bølgerne sprøjter op på strandpromenaden under morgentræningen ved Aarhus Ø.

Ugen byder udover trappeturen ved Ørnereden også på en weekend løbetur på Himmelbjerget. Op og ned to gange, bl.a. i knæhøjt efterårsløv, så er jeg færdig, helt færdig. Uha.

Sidst på ugen også et smut ind til Aarhus, hvor de flotte juledekorationerne er oppe trods krisen, men i et begrænset tidsrum om morgenen og tidlig aften. Efter en strøgtur og besøg i Salling og Magasin spiser vi vietnamesisk hos KJ Minh. Igen. Og igen risruller med krabbe og gurkemejepandekager med kylling. Det er godt hver gang – og et fund til prisen.

Jeg er vild med vietnamesisk … og thailandsk, indisk, japansk, kinesisk, italiensk, fransk, nordisk o.s.v. o.s.v.

Trods blæst og kulde forrygende morgener og aftener med vilde skylandskaber: Et morgenfoto fra landevejen ud over bugten til Kalø Slotsruin, og et aftenfoto fra golfbanestien rundt om en af de små søer.

Søndag kom sneen. Vi går tur i ‘baghaven’, rundt om golfbanen. Udsigten i nabolaget er spektakulær.

Og en bonus. Vores ven på vejen inviterer på fin middag med Mols skovkvæg, ovnbagte kartofler, sauce og ærter og bønner. Tak for mad.

Så gik den uge.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUCCES formel: Succesfuld målsætning og vaneændring