Motivation? Citat: Forbliv positiv versus negativ

Ugen der gik 32 2022: Gode nyheder og bryllupper

Ugen der gik 32 2022 fra den 8. til den 14. august. Copenhagen Fashion Week, vist nok. Og mobning i Folkekirken, what? Her en uge med masser af skrive- og redigeringsarbejde. Og fest sidst på ugen. Der er hedebølge, defineret som mindst tre dage med gennemsnitligt 28 grader.

Ugen der gik 32 2022

Fire dage med sydlandsk varme og tropenætter. Forbløffende.

Træningsmæssigt en moderat uge, to løbeture og en ‘maskin’ og to ‘live’ trappeture. Lidt styrke; bentræning, overkropstræning og coretræning i foreningsfitnesscenteret og FitnessX – og et besøg i nabobyens motionscenter, fordi vi er forbi for at handle.
Åndedrætstræning alle dage.

Gåture med Rex. Omkring golfbanen, og på villakvarter stien med kig til Bygform aka Henrik huse.

Ingen personlig træning i denne uge, men en smule holdtræning og firmatræning – og ugen byder på:

Hverdag

Mandag. Først kører jeg (med) Henrik til Fakkegraven, byggemøde, mens jeg går med Rex.

Hjem igen. Gennemsyn og tilpasning af videoer, der skal på ny portal.

Tirsdag. Artikel med OCR tema til JP Outdoor klumme d.d. Bliver godt modtaget af redaktør; kommer i senere.

Holdtræning onsdag, med fyldte hold og god musik. Så mor-og-far træning, endelig i fitnesscenter, og eftermiddag outdoor firmatræning.

Onsdag. Får en stor bogordre, men det betyder, at nu skal den bestilte bog opdateres og det haster! Skriver og skriver.

Torsdag. Skriver videre – og on-off de næste dage. Sidst på dagen, går tur langs landevejen med Rex – på vej til hundepension (desværre, Rex).

 

Gode nyheder

Fredag morgen. Til øjenlægen. Var været bekymret pga. optikerbesøg sidste uge med beskeden “der er forandringer i øjet, du skal til øjenlægen hurtigst muligt”, synes også pludselig i sidste uge at jeg ser dårligere! Men i dag bliver jeg testet for ditten og datten, også den arvelige sygdom grøn stær. Og beskeden er opmuntrende: 100 % syn, tryk i øjet normalt og ingen forandringer siden sidst. Optikerens besked skyldes sandsynligvis, at jeg har et modermærke inde i øjet (?!), som øjenklinikken godt kendte til, men ikke jeg. Nu ved jeg heldigvis det. Py-ha!

Guldbryllup

Fredag middag til 70-års fødselsdag og guldbryllup hos en af Henriks tre brødre. En stor fest ved Sunds sø. Med masser af mad, dessert, vin og cocktails – og pauser ude ved søen. En dejlig dag hele vejen igennem og god ‘kromad’ og rigtig gode spritzer! Hjem ved midnat. I seng lidt senere. Uha. Det bliver til 3-4 timers søvn.

 

Bryllup

Lørdag morgen tidligt. Til Aarhus og med Molslinjen til Sjælland. Hurtigt forbi hotel, Bella Sky for at tjekke ind – early check-in uden ekstra omkostninger, super service.

Så med metroen ind til centrum og i kirke, Betlehemskirken, København, til et vidunderligt bryllup med datteren til en af Henriks ældste, hvis ikke den ‘ældste’, venner.

Efter en magisk vielse med guitar, klaver og sang (ved søsteren med venner), i et magiske kirkerum, var der udgang til “You can’t hurry love”.

Have your cake and eat it

Og bagefter var der tapas i gårdhavnen og en unik bryllupskage – Pisa-tårn inspireret, flower power festlig og fuldstændig anti-“Den store bagedyst” (til højre på foto) – og dertil asti spumante, 1864 øl i flere varianter og mange slags sodavand.

Plus et genialt indslag. I stedet for riskastning – som Henrik og jeg mindes med blandede følelser (riskastning hærgede det mørke trægulv i vores tidligere hjem og vi fandt riskorn et helt år efter) – blev der udleveret små rør med sæbeboblevand og en hjerte-puster og det blev pustet ud over brudeparret i stor stil. Et skønt syn.

Dernæst sidst på eftermiddagen retur til hotellet og slappe af (dvs. skrive lidt … det kaldes vist med ugens ord ‘workcation’) og klæde om.

18:30 retur til bryllupsfesten. Nu med bil til bygning 167G på Refshaleøen. Et spændende område, der er fyldt med mennesker – pga. et stort street food område, et kajområde med udsigt til København og mange specielle selskabslokaler i rå maskinhaller og gårde præget af ‘historiens vingesus’, forfald og forfriskende grønt og graffiti i en pærevælling.

Først drinks og tapas forret i gårdhaven, så kalkun, salater og mange taler og halløj i hallen, så pause i gårdhaven, dernæst dessert – flere slags kager – og et udvalg af cocktails. Kalkun og salater og masser af taler og indsag.

En vidunderlig aften med tropenat og skyfri himmel med stjerne og DJ med nye og gamle klassikere, der var til at holde ud at høre på og danse til under discokuglen som var enorm.
Vi er tilbage på hotellet 2:30. Uha-uha, det bliver kun til fire timers søvn, før vi vågner igen.

Søndag morgen. Jeg står op ved 8-tiden, mens Henrik sover lidt videre. Jeg tager 50 minutters træning på trappen (5 x 2 x 400 +)  til Epidemic sound electronica.

Hjem igen

Dejlig morgenmotion. Dernæst et skønt karbad med kaffe til.

Til gengæld dropper vi breakfast buffet’en som jeg ellers havde drømt om (den er omfattende og velsmagende). Men vi må videre. Ved 11-tiden tjekker vi ud, kører ind på en tank og får juice, smoothies, kaffe og croissant med i bilen, og kører over den store, smukke bro.

Retur til Jylland – med et smut forbi Fakkegraven, hvor vi inspicerer byggeri og tager mål.

Derfra videre hjem. Downloade billeder fra ugen, der gik. Hente Rex. Handle ind. Spise tapas med oliven, chili-tomater, tzatziki og brød.

Det var den uge.
Med gode nyheder (om synet), til guldbryllup og til eventyrbryllup.
Så bliver det næsten ikke bedre.

 

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation? Citat: Forbliv positiv versus negativ