Shoe story: Blå ruskindssko og Blue Suede Shoes

Ugen der gik 31 2022: Drillerier, dårligt og druk

Ugen der gik 31 2022 fra den 1. til den 7. august. Egentlig er industriferien slut, men der er stadig ret stille på landevejen og i fitnesscentrene. Udenfor skinner solen – ind imellem – og temperaturen svinger mellem 17 og 27 grader?

I medierne står den stadig på krig i Europa, forfærdende historier, debat om atomoprustning og mumlen om et kommende valg.

Ugen der gik 31 2022

Morgenstund har guld i mund: På vej til morgentræning på Aarhus havneområde. Lighthouse tårner sig op i det fjerne.

Drillerier? Handler ikke om hyggelige løjer blandt venner, men at iPhone 13 Pro Max ugen igennem stadig nægter at slippe fotos og film frivilligt (til forarbejdning på pc). Det er en langvarig kamp og en IT-ekspert må hjælpe med total-back-up, så jeg kan begynde at slette data fra den pressede mobil.

Til gengæld får jeg bortset fra mandag trænet rimelig regelmæssigt. Åndedrætstræning hele ugen (godt nok på middel-niveau) og styrketræning tirsdag, torsdag og lørdag samt trappemaskine tirsdag, holdtræning og firmatræning onsdag, løb tirsdag og lørdag samt personlig træning og rigtig trappetræning; 30 ture på Ørnereden-trappen.

Dårligt? Mandag er jeg hos en optiker. Hårdt presset af leende venner, har jeg bidt i græsset og bestilt en synsprøve mhp. på en enkelt ‘læsebrille-kontaktlinse’. Synsprøven viser dog, at jeg ikke kan nøjes med en, men skal have på begge øjne. Og i løbet af prøven bliver optikeren bekymret og siger, at jeg nok skal til øjenlæge. Hurtigst muligt; så kan jeg spekulere på det. Øjenlægen er naturligvis på ferie lige indtil, jeg om to uger har en tid.

Druk? Alting er relativt, men der er i hvert fald gået sommerferie stemning i den her på matriklen og delvist mod min vilje er der vin og spritz på bordet – og lørdagsmad – hele ugen igennem. Manana strammer vi op!

Ellers er der i ugens løb daglige Rex gåture på og omkring golfbanen, JP outdoor klummeskrivning og weekend-shopping i Ebeltoft: Vi er på indkøb i Glasmuseet (jeg er vild med glas). Der nærmer sig bryllup, guldbryllup og 70 års fødselsdag hos familie og venner.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoe story: Blå ruskindssko og Blue Suede Shoes