Rejseråd der sparer penge og giver bedre ferier

Ugen der gik 30 2022: Sol, spritz og smoothies

Ugen der gik 30 2022. Tour de France er slut, men i starten af ugen er Jonas Vingegaard på en flere dages tour de force i Holland, København og Glyngøre. Titusindvis af mennesker møder op for at hylde ham. For første gang er der Tour de France Femmes og danske Cecilie Uttrup Ludwig vinder en etape. 

Ugen der gik 30 2022

Det er den sidste uge af industriferien. Der er stille på landevejen og i byen og halvstille på kontoret, hvor jeg ugen igennem kæmper med min iPhone 13 som nægter at slippe foto- og videofilerne, som jeg skal bruge til diverse projekter.

Gåture med Rex i sol og støvregn, omkring golfbanen (top foto), i skoven og ved stranden.

Ingen personlig træning, men FitnessX holdtræning; som vikar tre timer tirsdag – masser af glade deltagere – og vanlige hold dance og funktionel onsdag. Bagefter får jeg trænet 3 x 10 hængende benløft og 2 min. hængende omvendt i ringe (kettlebells først senere på ugen.

Samme dag firmatræning i det fri; de holder ikke sommerferie. Og bagefter hjemmetræning med mor og far i udestuen.

I ugens løb får vi besøg af en ven som spiser med.

Weekend

Fredag er vi selv på besøg i et sommerhus på Mols, hvor der bliver budt på fantastiske tapas og god hvidvin og gammel rødvin.

Lørdag er Henrik og jeg på arbejdstur: Først til Aarhus for at se på fantastiske designerdøre (til et projekt), og jeg ser et flot grønt granitfad, så jeg shopper for en gangs skyld.

Så spiser vi brunch hos Ziggy’s på Trøjborg. Udmærket. Kun 99 DKK for tre bittesmå retter. Og dertil får jeg en Ziggy smoothie: Det viser sig, at den er i pina colada stil, og smager lækkert.

Bagefter en kort gåtur i Riis Skov og så forbi bekendte og kunder i to superhuse ved vandet i Skanderborg, hvor Henrik snakker projekter, mens jeg går tur med Rex.

Søndag er der 8 km løb sammen med søster ved Moesgaard Strand, men ingen trappeløb. Efterfølgende tager vi til mor og far og spiller Trivial Pursuit et par timer.

Motion med mere

Henrik og jeg får trænet i foreningsfitnesscenteret to gange i ugens løb.

Første gang er jeg på trappemaskinen for første gang længe:
46 minutter. 10 min. opvarmning 1:1 (17:17). 40 min. 1:1 (23:17). 6 min. 1:1 (17:17). Dernæst 4 x 8 bænkpres og 3 x 8 1-arm cable press.
Anden gang bliver det til 20 minutters Tabata løb på løbebånd 8×20:10 sek. intervaller. Dernæst bentræning: 4 x 10 squat, 4 x 16 lunges, 3 x 12 straktbens dødløft.

Jeg får trænet i kælderen torsdag:

3 x 10 box jump, 3 x 10 box hink, 3 x 10 step up. 4 x 12 + 4 x 4 push-ups.

Og sidst på ugen, lørdag:

8 TGU, 16 back lunges og 12 swings, alt med kettlebell.

Åndedrætstrænings-app’en virker næsten hele ugen, men stadig på et begynderprogram efter sit udfald . Jeg er tilbage på 3 + 4 (+ 4 ekstra circle) minutter. Og sidst på ugen sætter program endnu engang ud, så jeg når kun de 7 minutter. Suk.

Alkohol er noget skidt, men når det nu skal være: For første gang i lang tid har net-vinhandleren igen Spritzmix på lager og Henrik bestiller fluks seks flasker (for at spare fragt) … og vi får drukket de to i løbet af ugen (arkivfoto fra en tidligere test; vinderen Spritzmix i midten). Uha.

I løbet af ugen spiser vi ret let og lækkert, salat, fisk og kylling – og får en dag hjemmelavet smoothie til frokost; banan, avocado, frosne blåbær, æblejuice, yoghurt naturel og valnødder i til sidst. Aahh.

Det var den uge. Nu er ferien vist forbi.

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseråd der sparer penge og giver bedre ferier