Bulldog hold: Kort planke core træning variation

Boganmeldelse: Livsstil er en livsstil

Livsstil er en livsstil er en livsstil. Til grin kan man som sundhedsformidler altid blive.

Der var ingen tvivl. Den bog skulle opleves. Arbejder man med livsstil(sændringer) OG er fan af Anders Matthesens karakterer, var der ingen vej tilbage. Kun fremad direkte til boghandlen. 250 kroner sådan cirka på disken og så af sted med værket med en vis spænding.

Per sommer 2022 findes Livstil er en livsstil som lydbog, så er man ikke en læsehest, men en lyttehest, er det en mulighed. Selvom man så går glip af de lækre og ironiske billeder.

Livsstil er en livsstil boganmeldelse Marina Aagaard blog

Livsstil er en livsstil

Forfatter er Anders Matthesen, stand-up komiker i særklasse, men også skuespiller, rapstjerne, manuskriptforfatter, tv-vært og nu forfatter. Kendt som “Anden”, der voksede op i Albertslund. Kometkarrieren startede i 1993 og blev cementeret med one-man-shows som “Fra ende til Anden”, “Hva’ Snakker Du Om”, “Tal for dig selv” og “Anden på Coke”. Han stod bag den geniale julekalender “Jul på Vesterbro”, hvor han skrev og spillede alle roller samt den prisbelønnede “Terkel i Knibe” samt “Ternet Ninja” og “Ternet Ninja 2”.

Efter at have læst bogen: Den skal naturligvis læses. Man griner højt, hvis man ikke er fintfølende – og kan skille fiktion fra fakta, fordi ellers bliver man nok desværre skuffet, ked af det eller fornærmet.

Fra forlagets beskrivelse:

Du KAN blive lykkelig. JA! Det kan du. Og her er guiden. En af vor tids største og mest indflydelsesrige livsstilseksperter A. Matthesen deler for første gang generøst ud af sin helt unikke hverdagsspiritualitet. Her kan ALLE være med. Livsstilscoach, firstmover, selvhjælpsguru, ernæringsekspert, krystalhealer, hestehvisker, åndemaner, lykkejæger, regnbuefanger, vægtvogter, stifinder, flottenheimer med baggårdspuma i ascendanten samt autodidakt indretningsarkitekt

A. Matthesen tager dig, i denne perle af et værk, under sine kærlige favnende vinger, og deler generøst ud af sine kompetencer, værktøjer og stedsegrønne guldkorn. Åh nej! – tænker du måske. Endnu en af disse frygtelige selvhjælpsbøger skrevet af endnu en af de mange selvudnævnte profeter, der oversvømmer boghandlere, tv og internettet med deres helt unikke og personlige bud på, hvordan man opnår lykke, en sund krop, det perfekte parforhold eller økonomisk uafhængighed.

Denne bog er dog anderledes. Den er skrevet af en af vor tids største og mest indflydelsesrige personligheder. En livsstilsekspert, der har formået at gøre sin hobby til en blomstrende forretning og forvandle selve livet til sin legeplads.Hvis du mod forventning ikke finder inspirationen og modet til at ændre dit liv i denne bog, er det nok temmelig sikkert, at du ikke vil finde det NOGEN steder.

Et af bogens mange citater:

”Jeg siger ikke, at du ukritisk skal bruge denne bog som din eneste rettesnor i livet og tage alle mine sandheder for gode varer. Jeg SKRIVER det!”
A. Matthesen

Livsstil for begyndere

Bogen henvender sig ifølge teksten til personer, der vil coaches eller især selv vil være coaches og coache andre i tråd med Andens anbefalinger.

Efter nærlæsning vil jeg fraråde begge dele.

Til gengæld vil jeg anbefale alle der er interesserede i livstil og coaching og relaterede emner – især professionelle på området – at gribe bogen og få sig et godt grin og en mere afslappet eller distanceret holdning til temaerne.

I bogen er der referencer til og diskret spidden af diverse populære sundheds-slagord og coach-vejleder-træner-instruktør strategier.

Bogen omfatter minimal evidensbaseret vidensdeling, men maksimal humor; manglerne i coachingverdenen og egne livsstilsændringsforsøg stilles til skue – på bedste vis; med humor uden løftede pegefingre, som man fornemmer, at der er nok af.

Der er et forord, som man naturligvis bør læse, og så følger tips, floskler og strøtanker i en jævn strøm.

Læsning af bogen

Bogen kan læses koncentreret i løbet af en dag. Eller et par afsnit ad gangen – og genlæses. Jeg anbefaler det sidste, så man kan grine igen igen.

At grine er sundt. Derfor er Livsstil er en livsstil bogen sund.

Anbefalet. Der er kun en ting at sige: Læs den.

Jeg giver bogen 5 stjerner ud af 5.

Jeg købte Livsstil er en livsstil hos min lokale boghandler Trangbæk (fås også hos Saxo*) til cirka DKK 230.

Fakta om bog:

Titel: Livsstil er en livsstil
Forfatter: Anders Matthesen
Format: Bog, indbundet
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesdato: 07.10.2021
Udgave: 1. udgave
ISBN: 9788702316414
Sprog: Dansk
Sidetal: 272 (mange fotos)
Pris (cirka): 230 DKK

Læs flere bøger – om sundhed og træning:

(Ikke sjove, men målrettede)

Aagaard bøger

Følg min Blog HER og Instagram HER

Ingen kommentarer endnu

Hej. Fandt du indlægget brugbart? Like og del gerne. Input/spørgsmål? Giv din kommentar kort eller lang.

Skriv din kommentar her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bulldog hold: Kort planke core træning variation